Прва прилика кога ќе го возам пак ќе снимам видео со бројки од бордот ќе видите...јас бев ептен изненаден.
Плус VW не е моја омилена марка...така да не навивам за него...
Видете прост пример... еве ке земеме кола средна класа еве опел астра 1.4 као на Томи, и сеа ке ја возиме 150 кмч и ке видиме дека ке потроши 7-8 на отворено, а толку ке потроши бидејки, колата ја возиме скоро на пуна во максимумот... значи по нашки кажано ја возиме во ибер...
А додека пасатот кој има максимална 250кмч електронски и при возење од 150кмч тој не осеќа замор, и лагано си иде... да не претерам, ама во 6та некаде не би идел повеке од 3500 вртежи
@Sportex: Сеа си идам од Аеродром накај Козле, и еден на со ASX - Mitsubishi на семафори ме закача... и викам овој дечково или се дрогира или е луд... и му тргам... и на малиот семафор од 7-ца до Владимир Комаров, пола правец го утепав... и пак се закача... и пак се пуштаме и кривината кај тобако 2 кај палма, ја фатив со 120 кмч и застанувам доле на семафор и после 5 секунди доага дечково ... и ме гледа... кај мене отворени прозорите и ми вика другар, за тебе нема знак стоп а? и се смее
)) а ја му викам е нема... види кај тебе ти ја ти ја бутнав бојата
)) и после он ми вика, неможам со тебе... нема што брзо ти е количето
))))
Па што се закача, па после вика неможам ?
)))