Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Скопје - Штип возено по знаци(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Тјусон, го вика стопано.
Цитат: kimi makedonski на 03 Септември 2025, 17:01:45 pmСкопје - Штип возено по знаци(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Кокпитов е во некој debug mode или шо?
Цитат: Power to the people на 04 Септември 2025, 20:23:40 pmТјусон, го вика стопано.Мајк Тајсон го викам. Ќе му ставам и тетоважа од страна иста како ТајсонЦитат: Tischläufer на 04 Септември 2025, 21:58:57 pmЦитат: kimi makedonski на 03 Септември 2025, 17:01:45 pmСкопје - Штип возено по знаци(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Кокпитов е во некој debug mode или шо?Кокпитов е во минималистично view mode и го обожавам вака. Има уште неколку други прегледи ама ова на мене ми е омилено. Во средина всушност имаш навигација или друг приказ не стојат бројкиве туку вака ги отворив за сликање само.
Цитат: Power to the people на 04 Септември 2025, 20:23:40 pmТјусон, го вика стопано.Мајк Тајсон го викам. Ќе му ставам и тетоважа од страна иста како Тајсон
....
Цитат: marjanot на 09 Септември 2025, 09:15:22 am....Kolku si zadovolen od potrosuvackata?
Кај вакво тенеќе најмалку треба да се гледа на потрошувачката, јас би го прашал дали му фалат возните својства на Алфата/Бемвето.
инаку колава е многу потценета, бар моето мислење е такво, а се изнагледав ривјуа и форум-тест-експертипотценетоста се однесува и на возните својства
Со ќејф да си ја возите.Искрено во темата и честитките ги читам истите сомнежи и предрасуди што ги дискутиравме на едно друго место.Тешко е да се пренесе со пишан збор колку добра кола е и најчесто преовладуваат стереотипи од стилот на скутер, кинеска пластика и тенок лим. Плус, колку и да објаснуваш, џабе е.Hикој нема да ти верува колку добра кола е.