Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Deni на 07 Април 2024, 14:30:13 pmЦитат: andov на 07 Април 2024, 01:39:56 amАко софтверот на колава е ко на телефоните, ќе биде комедииSent from my Mi 9T Pro using TapatalkА другиве коли имаат некој софтвер за фалење? Дно, дна е скоро се. Каскаат 10 генерации зад телефоните. Шаоми ако го стави тимот од претходна генерација телефони на коливе, ќе е убедливо најдобра имплементација на ауто софтвер.Сигурно ќе има попап реклама секој пат кога ќе дадеш жмигавец :-))))Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Цитат: andov на 07 Април 2024, 01:39:56 amАко софтверот на колава е ко на телефоните, ќе биде комедииSent from my Mi 9T Pro using TapatalkА другиве коли имаат некој софтвер за фалење? Дно, дна е скоро се. Каскаат 10 генерации зад телефоните. Шаоми ако го стави тимот од претходна генерација телефони на коливе, ќе е убедливо најдобра имплементација на ауто софтвер.
Ако софтверот на колава е ко на телефоните, ќе биде комедииSent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
10 брзи полначи низ Македонија. Време беше!https://www.carclub.mk/2024/04/30/evn-i-makpetrol-ke-postavat-10-brzi-polnaci-za-elektricni-vozila-prviot-e-veke-postaven/