Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Stratro на 22 Февруари 2020, 15:10:43 pmЦитат: Simo - Carrier159 на 22 Февруари 2020, 14:15:39 pmСи вреди за парите... Едино електрично за сега што ствааарно вреди за парите е Моdel S.Ниту Тајканов, ниту онаа најбрзата Тесла што ја вози Крис Харис.Уште помалце маливе градски електрични возила какво што купи Џејмс Меј.Има време.Модел С најмалку вреди за парите. Можеби 3 вреди за парите ама сега со новите електрични од VAG треба да се размисли убаво што ќе се купи.
Цитат: Simo - Carrier159 на 22 Февруари 2020, 14:15:39 pmСи вреди за парите... Едино електрично за сега што ствааарно вреди за парите е Моdel S.Ниту Тајканов, ниту онаа најбрзата Тесла што ја вози Крис Харис.Уште помалце маливе градски електрични возила какво што купи Џејмс Меј.Има време.
Си вреди за парите...
Еве решение за до Грчка на одмор:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: AUUU на 22 Февруари 2020, 14:35:47 pmЕве решение за до Грчка на одмор:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ова. Ем има и сториџ за кампирање. Едно туле на кров и ова на кука и пичи бато!https://www.popsci.com/cars/article/2010-11/pru-trailer-adds-storage-space-and-700-extra-miles-range-electric-cars/
Цитат: DarthJe5us на 22 Февруари 2020, 15:18:29 pmЦитат: Stratro на 22 Февруари 2020, 15:10:43 pmЦитат: Simo - Carrier159 на 22 Февруари 2020, 14:15:39 pmСи вреди за парите... Едино електрично за сега што ствааарно вреди за парите е Моdel S.Ниту Тајканов, ниту онаа најбрзата Тесла што ја вози Крис Харис.Уште помалце маливе градски електрични возила какво што купи Џејмс Меј.Има време.Модел С најмалку вреди за парите. Можеби 3 вреди за парите ама сега со новите електрични од VAG треба да се размисли убаво што ќе се купи.На Tesla 3 Performance мислев.Грешка.470 КС..50.000 евра..3.5 секунди до 100 ка.Не сум во тек дали VAG има нешто слично да понуди.
Tesla Model 3 zerlegt: Elektronik 6 Jahre weiter als VW und ToyotaTesla Model 3 disassembled: electronics 6 years further than VW and Toyota(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)ЦитатDie traditionellen Autobauer wie VW oder Toyota sollen bis zu sechs Jahre hinter Tesla bei der Entwicklung sein. Vor allem ein Bauteil in den Elektroautos des US-Unternehmens soll den Vorsprung besonders offenbaren.ЦитатTraditional car manufacturers like VW or Toyota are said to be up to six years behind Tesla in the development. Above all, a component in the US company's electric cars is intended to reveal the lead in particular.https://t3n.de/news/tesla-model-3-zerlegt-elektronik-1254132/Ова пошто не ги бива.
Die traditionellen Autobauer wie VW oder Toyota sollen bis zu sechs Jahre hinter Tesla bei der Entwicklung sein. Vor allem ein Bauteil in den Elektroautos des US-Unternehmens soll den Vorsprung besonders offenbaren.
Traditional car manufacturers like VW or Toyota are said to be up to six years behind Tesla in the development. Above all, a component in the US company's electric cars is intended to reveal the lead in particular.
А во што е Елон понапред од Тојота или Хонда не е баш јасно, ама ајде. Од ваг пеки.Дали за инфотејментот зборуваме или?
Цитат: Deni на 22 Февруари 2020, 18:49:07 pmА во што е Елон понапред од Тојота или Хонда не е баш јасно, ама ајде. Од ваг пеки.Дали за инфотејментот зборуваме или?Мене не ми е јасно новинарите дали зборат з Е-Up! или за ID.3 кога станува збор за 6-те години. Или за Audi E-Tron?