Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
На влажно нека ги тестира, има да бучи авс-от.
Цитат: Roci на 29 Јули 2014, 13:22:53 pmI so ke seti ziti se od 2-3 krugcinja, ja se kladam da te stavat da ja vozis octavijata so nexen novi gumi i toa ne 2-3 krugcinja tuku 100km, i posle bez da znaes da ti smenat novi continental gumi, nema da osetis nikakva razlika, ne ti tuku i bilo koj drug.А како тогаш веднаш осетив разлика кога ги сменив потрошените гуми со нови?Не си пуштај филмчиња. Разлика се осеќа без проблем.
I so ke seti ziti se od 2-3 krugcinja, ja se kladam da te stavat da ja vozis octavijata so nexen novi gumi i toa ne 2-3 krugcinja tuku 100km, i posle bez da znaes da ti smenat novi continental gumi, nema da osetis nikakva razlika, ne ti tuku i bilo koj drug.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Само што се јавив кај Клинчар, викам дечко, понуда за гуми 205/55 R16, немаме таква димензија... Сеуште не ми е верно.
Мене Клинчар нит ме знае нит ме познава, а ми даде пониска цена за Continental SPC5 него ли сите „другарчиња“ од Пнеуматик или Мотоцентар или Олимпико, што ми даваат цена „ко за мене“.