Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Toчно е,не знам досега имам самопозитивно искуство со мишелинот,имам ден два за размислување.Не поминувам многу км годишно,5-6 000км макс,95% во град до 60км/ч.Па сите коментари и мислењеа се добре дојдени.
Во план ми е да го подновам аудито со нови 4 гуми,гледам има акции,па во дилема сум помеѓу овие неколку модели.Се работи за димензија 195/65 15 кои ќе се возат на ауди 80 б4.Со мишелин имам позитивно искуство.VREDESTEIN SPORTRAC 5 91 H 3690 денBridgestone TURANZA T001 91 H 3790 денFIRESTONE MULTIHAWK 91 T 3190 денMICHELIN ENERGY SAVER + 91 T 4020 ден Па ако може малку помош.Линкови и цени за други модели не се на одмет.Не барам нешто екстремно добро,барам нешто сигурно при нормално возење и долготрајно.
Јас на мерцедес е220 w210 пред 3 дена ги купив мишелинот со истата димензија и сум презадоволен. На дожд и во кривини прекрасно се однесуваат. За удобноста на вожњата да не ни разговарам. Имаат А оценка за дожд така да незнам од каде излегоа тврдења дека на држат на мокро и сува. Може на Филип биле некој постар модел незз
Цитат: freakyniki на 04 Јуни 2014, 23:49:56 pmЈас на мерцедес е220 w210 пред 3 дена ги купив мишелинот со истата димензија и сум презадоволен. На дожд и во кривини прекрасно се однесуваат. За удобноста на вожњата да не ни разговарам. Имаат А оценка за дожд така да незнам од каде излегоа тврдења дека на држат на мокро и сува. Може на Филип биле некој постар модел незз Пред околу две години ги земав (и го нема тоа плусот), а за недржењето може и членот Igor да потврди