Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Позз/ воздраа зимај слободно ,боље гума него на бандаж да се тркала поззз бро ехтра е гумата
Добри се Нексенот,ама овие Sailun некако ми се подобри 😁Sent from my 23021RAAEG using Tapatalk
Добри се Нексенот,ама овие Sailun некако ми се подобри 😁Ne potcenuvam Kinez i oni se prilagodija na EU standardi....sega probivaat pazar za vo idnina moze i da se doblizat so kvalitet na nekoi evropskiSent from my 23021RAAEG using Tapatalk
Цитат: Jimny на 17 Мај 2026, 11:39:07 amПозз/ воздраа зимај слободно ,боље гума него на бандаж да се тркала поззз бро ехтра е гуматаSega bev da gi vidam gumite i prv vpecatok od koga ja gledav sarata i doprev .....mnogu meki se duri kako zimska guma
Цитат: Shadow4501 на 17 Мај 2026, 17:36:25 pmЦитат: Jimny на 17 Мај 2026, 11:39:07 amПозз/ воздраа зимај слободно ,боље гума него на бандаж да се тркала поззз бро ехтра е гуматаSega bev da gi vidam gumite i prv vpecatok od koga ja gledav sarata i doprev .....mnogu meki se duri kako zimska guma ако те чеша пара , оди на сигурно Мишелин... Ако не знаеш што е добро тоа поскапото избери ...
Асфалтот кај нас има две кила прашина на метар квадратен, а и гумите си собираат на нив прашина, и секако дека ќе си тера право колата.