Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
По тестот, најдобар избор Пирели и Конти, при врвот се во скоро сите категории, што уставри е и најбитно. Мишелинот ме изненади што отстапува при влажен коловоз и тоа доста. Како старееме, се потешко ќе биде менувањето на два сета гуми, акање, носење, чување. Кај и да е ќе се проба некоја целосезонка како иде време
Ми треба совет... Летово сменив гуми и на нив нема ни 3000км. Пред некој ден закачив шајка на средината на шарата. Бев на вулканизер ми ја направија со тие repair сетовите набрзински.... Дали да ја однесам на поасален сервис и да ја средат како што треба или да возам со тоа? Дали е воопшто нормално да им речам да стават однатре лепенка? Читав на странскиве форуми сите пишуваат: небезбедно, за кратки дестинации... Па некако ми е шубе да ја возам на подогли дестинации.
Цитат: Filip MK на 25 Септември 2024, 13:21:56 pmПо тестот, најдобар избор Пирели и Конти, при врвот се во скоро сите категории, што уставри е и најбитно. Мишелинот ме изненади што отстапува при влажен коловоз и тоа доста. Како старееме, се потешко ќе биде менувањето на два сета гуми, акање, носење, чување. Кај и да е ќе се проба некоја целосезонка како иде време Мене ми е во план да зеам 18-ки за Шкодата, ако не ме стегнат будалите и да ја продадам. Кога ќе земам си земам All season наредно. Најверојатно би одел на Pirelli Cinturato All Season SF 3 225/45/R18
https://www.tires-online.mk/site-gumi/pirelli-cinturato_all_season_sf_3/108+205Овде ги има
Каде има да се купат Ханкук гуми во Скопје?Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Дали имаме претопли лета за алл сеасон гуми?Се мислев за алфата да земам барум алл сеасон, не проаѓа многу км колата помалку од 10.000км годишно. Е сега побитно ми е за лето како се понашаат, повеќе се вози летно време до Грција 4/5 пати у сезона.Sent from my iPhone using Tapatalk
Дали имаме претопли лета за алл сеасон гуми?Се мислев за алфата да земам барум алл сеасон, не проаѓа многу км колата помалку од 10.000км годишно. Е сега побитно ми е за лето како се понашаат, повеќе се вози летно време до Грција 4/5 пати у сезона.