@changetheoil savethecar Да, можно е Dunlop да немаат така потреба од маркетинг за буџет гумите. Другите ќе направат секакви компјутерски видеа со приказ како работат гумите, ќе ги објават на јутуб и народ ќе гледа, арно ама ќе траат пократко. Искрено не очекував некој да пише дека Turanza кратко ќе трае. Колку точно ја извозе во km или временски период?
@vandex I Dunlop SP Sport i Turanzata gi vozev na BMW E39 520i, Dunlopot bea fabricki kolata ja zemav so 37k ja prodadov so 149k.
Turanzata imaa pomeka voznja, Dunlop podobro lepea na asfalt.
Prejdov pak na BMW E91 320D i odma staviv 4 novi Michelin Energy Saver od bmw dilerot direktno otidov u prodavnica za gumi, zimski zemav od dunlop winter sport so original bmw felni.
Toa bese 2016 gumite imaat uste sara za 2 sezoni no za zal lani mi vleze straf u edna ja fiksirav no eve so tek na vreme se iskrivi pocna da shantra pa resiv komplet da gi smenam site 4 da ne menjam 2 so 2.
So sejverot projdov dosega negde 40k gumite ne pokazuvaat nikakvi znaci na abenje ili iznemoshtenost kako pred nekoj mesec da si gi kupil,
Za dolgotrajnost mislam deka nema podobri, potvrdi se ali za niz grad ako se vozi po takvi patista kako vo mk sekoja pomeka guma kje lipsa.
continental imav na golf 3 tdi rolling stones edicija :-) dali bese od golfot il od conti kicmata me bolese pri sekoe vozenje. kako na drvena klupa da sedis, posle razbrav deka kaj vw toa bilo standard setup taka sakale klientite pa ne mi e cudno deka postarite i penzionerite skoro site vo germanija zimale opel, ford ili mercedes bas od tie pricini.
sega moze e smeneto.
kje pisam iskustva so Primacy 4.