Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Која е странава?
Jas bi biral edinstveno pomegju PremiumContact 5 ili Bridgestone Turanza T005.Vo taa dimenzija cenite ne se razlikuvaat mnogu, taka sto jas bi idel na najdobrite, a za mene vo taa dimenzija se samo tie dve sto gi navedov.
Hankook Icept RS, 4та зима, приближно 15000км поминати во зима.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Балансирани, центрирана кола. Страхотни 75 коњски сили и едно магаре позади волан. Претпоставувам геометријата на ибицата си го прави своето. Симо, не беа кај тебе WRG2? Тие беа фински, одлично издржаа кај мене на фордот. Од поновиве iLine произведени во Русија ќе ставам наскоро слики, не сум презадоволен од трошењето.
Bridgestone НИКАКО! Ни под точка разно. Боље Nexen отколку Bridgestone
Цитат: mkm на 15 Март 2019, 23:42:06 pmBridgestone НИКАКО! Ни под точка разно. Боље Nexen отколку BridgestoneNekoe objasnuvanje?Vaka isto kako da ne si kazal nisto.
Цитат: ogledalo на 16 Март 2019, 09:09:32 amЦитат: mkm на 15 Март 2019, 23:42:06 pmBridgestone НИКАКО! Ни под точка разно. Боље Nexen отколку BridgestoneNekoe objasnuvanje?Vaka isto kako da ne si kazal nisto.Имав Бриџстоун фабрички вградени на Акордот. Покатастрофалнс гума не сум возел. Жива пластика. Пролизгува не држи на кривини на влажно катастрфа. Едвај 35К км издржаа. Сега имам Континентал Премиум Контакт 6. Разлика небо и земја
Освен стоп анд го, на друго место има ханкук?