Брее, сите еден со друг сте си станале потпароли. Случајно и профилов да не ми го следите, да не ме прислушкувате.

Онтопик. Она што сакам да го кажам е дека човекот нема тема и нема пост во кој не кажал дека мора да се купува премиум и никако под премиум. Веке ја научивме лекцијата. Јас и да не ми е мувата на капата ке реагирам, пошто ја не сум потпарол тука на никого, а ако тука на форумов треба сите само да пишуваме леле дриве-р алал ти вера за напишаново, леле васил (никовиве сега рандом ги ставам) се согласувам со тебе, ондак нема потреба ние останатите да коментираме, ете вие сте си собрани 10-тина души во кои си се согласувате за сите постови.
Како беше она: -Народот е во право и кога греши. Така и вие. Во се си се согласувате дури и да грешите. А некој напише нешто подруго, аха еве го овој со мувата-капата. Уствари ја сум тој со мува-капа, немој оваа титула на некој друг да му ја предадете.

Дај бидете покреативни, смислете некој нов напад.
Кажете ако ви пречиме, или ај еве ако ја ви пречам, нема да пишувам, само ке си читам за занимација.
БТЊ данлоп сега имам со подобра шара од трајалот.