Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: ficomk на 13 Ноември 2023, 16:39:13 pmкога летно време во Скопје знае да е над 40, асфалтот е најмалце 10 степени плус.Кога летно време во скопје е 40 степени, се лажеш ако мислиш дека асфалтот е 10-15 степени плус. Со инфрацрвен термометар имам мерено, асфалтот е 65-75 степени зависи дали е потемен или посветол.
кога летно време во Скопје знае да е над 40, асфалтот е најмалце 10 степени плус.
Важно е да се проверува притисок во демонтирани гуми со цел да не се оштетат?Гледам зимските паднале од 2.2 на 1.3-1.4 бари притисок.
Каде може да се најдат Hankook 4S2?
дечки ај мала помош сакам да земам allseason гуми 4 комплет па барам предлог. Ако може да ми дадете за некоја средна варијанта или буџет не ми требаат премиум гуми сепак се работи за Xsara исто ги гледав овие по outlet што има не разбирам што е со нив дали смета тоа што се постара година ама не се возени или што е работата?
Цитат: nestor04 на 14 Ноември 2023, 18:55:54 pmВажно е да се проверува притисок во демонтирани гуми со цел да не се оштетат?Гледам зимските паднале од 2.2 на 1.3-1.4 бари притисок.Нормално е на по хладно да се намали притисак, ама 2-3 шлајфки ќе се загрее ваздухот.