http://www.pazar3.mk/mk/Listing/Detail/Index/932636?searchID=1890240&Idx=27Еве ти добра понуда Симо.Клиово го купив јас пред 3год. а сега го возат сестра ми и зет ми.
Како што си пишува има се што е најпотребно од опрема,ние го купивме со поминати 50тина илјади од прв газда од Скопје.Сега има поминато 74000 и нешто ситно.Редовно си е сервисирано,до 55000км е сервисирано во Аутомотив и си има сервисна книшка за тоа,после тоа е сервисирано на друго место.
Пред 15000км се ставени 4гуми Toyo Proxes 4 195/50/15.За овие 3 години додека е во нашава фамилија е менувано уље,филтри,предни плочки,задни гурни,свеќици,сменет е катализаторот,ставен е некој универзален нов и ставена е нова сонда бидејки катализаторот се запушил и сондата изгорела од претежно градско возење.
Каросериски колата е во солидна состојба,си има некој ситни оштетувања,немала поголеми удари,фарбани биле крилото и предна возачка врата,се на се е во солидна состојба.Обавезно треба да се исполираат фаровите бидејки се пожолтени,ама не им дошло редот.
Последна цена на возилово е 3500е. и мислам дека нема да може подоле,што е повеќе од вашиот зацртан буџет ама мое беше да предложам.Бројот што е оставен е на татко ми,он е задолжен за продавање и пазарење,доколку сака човекот може слободно да се јави и да ја види колата секој ден после 16часот колата се наоѓа во Ѓорче кај стадионот.