Автор Тема: Yugo Koral 45  (Прочитано 18721 пати)

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
Одг: Yugo Koral 45
« Одговори #30 на: 11 Мај 2012, 21:49:19 pm »
За кого како... Јас на водно не би одел со другари... ама со југото додека да се искачам до средно ке ми се одjебе :D ама мање битно за тие случаи измислиле Golf IV TDI што иде нагоре ко рамно даму е башка има пристојно озвучење :D Како што нема да смеам да возам после 11 у 10 ипол качи се на водно у 5 сабајле симни се :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43640
  • Il Moderatore
« Одговори #31 на: 11 Мај 2012, 21:51:57 pm »
Дур да се качиш со југото на водно, ќе се упознаете подобро ;) Да и` покажеш дека си осечајан дечко ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29590
    • CARclub.mk
« Одговори #32 на: 11 Мај 2012, 21:53:23 pm »
Дете од фамилија, клабер..

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7369
« Одговори #33 на: 11 Мај 2012, 21:55:31 pm »
На водно не се оди со другари ;D

И тоа шо викаш... ;D

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Имигрант
« Одговори #34 на: 11 Мај 2012, 22:13:31 pm »
Викендов има трка ништо од работење :D планирав ама трката не се пропушта :D
Здравје наредниот викенд ке правам бељи... И за кратење на спиралите не се нафатив замо поради постапката на вадење и ставање на истите... Немам соодветен алат, немам намера да плаќам да ми ги извадат А и не би ризикувал зо жици челични да ги врзувам како што ми кажуваат да направам. Затоа ке иде нагоре задниот дел :D

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #35 на: 11 Мај 2012, 22:15:41 pm »
Кој ти вика дека нема да се качиш на водно со југото  ;D

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #36 на: 11 Мај 2012, 22:17:44 pm »
Не со жици, ама може нешто вакво да направиш:

Вакви дугачки шипки со навој имаш и во Мр Бриколаж и во хубо. Доста ти е една шипка. Со ова можеш сигурно и без ризик да ги компресираш пружините за да го тргнеш амортизерот ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Имигрант
« Одговори #37 на: 11 Мај 2012, 22:21:50 pm »
можам и со стеги што се на сличен принцип на ова... Ама ваќе се одлучив за дигање, сепак планирам да се качам на тротоар некат, почетник сум дупка ке погодам... Има многу причини што ме тераат да го дигнам задниот дел а за спуштање и праење спортско е само за ку*чење пред пи*ките... Ај да беше 6-7 години па ку*чење со југо да ама сега ке ти се пукнат од смеење, зошто сите изнакуипија кршови од увоз наместија издув алуминиумски бандажи 2 звучника и тоа е тоа :D

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #38 на: 11 Мај 2012, 22:23:10 pm »
И да не си почетник дупка ќе погодиш, а ти реков, пред пи*ки и најкул југото да го имаш, југо е.... Така да Up is the way! ;D

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Имигрант
« Одговори #39 на: 11 Мај 2012, 22:33:24 pm »
Тоа е тоа ... нема што повеќе, прееска си го исправ, го исчистив сеа чекам некој да ми го испрња па пак да го чистам :D

Отсутен Angel_1.3

• Редовен
  • Пораки: 1472
  • VOLVO C30
« Одговори #40 на: 12 Мај 2012, 18:15:08 pm »
можам и со стеги што се на сличен принцип на ова... Ама ваќе се одлучив за дигање, сепак планирам да се качам на тротоар некат, почетник сум дупка ке погодам... Има многу причини што ме тераат да го дигнам задниот дел а за спуштање и праење спортско е само за ку*чење пред пи*ките... Ај да беше 6-7 години па ку*чење со југо да ама сега ке ти се пукнат од смеење, зошто сите изнакуипија кршови од увоз наместија издув алуминиумски бандажи 2 звучника и тоа е тоа :D
Zarem nie sto gi kitame kolite gi pravime samo za ku*cenje pred pi*ki :D ... nema veza drugar,ti ako si meraklija da vozish sportsko yugo ke si go pravish za svoj kejf,a ne za da go pravish za drugite

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #41 на: 12 Мај 2012, 21:42:28 pm »
А бе има ли поголем кејф од матураНки да качуеш наводно?! :D Има време и за ќејф со кола :)

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Имигрант
« Одговори #42 на: 12 Мај 2012, 22:02:36 pm »
И денес ми заврна.... Друга лоша вест во комшии украле југо вчера вечер, како успеале да го извадат, од каде... Незнам ништо ама јас моето го заштитив и најверојатно ке го вадам акомулаторот или ке го паркирам како што е паркирано сега :D Може и под една предна гума да сместам свирка на воздух ако мрдне назад да свирне :D

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #43 на: 12 Мај 2012, 22:05:30 pm »
Вади кабелот од бобина стално кога го паркираш. Може ќе го изгураат, ама нема да го запалат и одвезат.

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Имигрант
« Одговори #44 на: 12 Мај 2012, 22:27:02 pm »
Вади кабелот од бобина стално кога го паркираш. Може ќе го изгураат, ама нема да го запалат и одвезат.
Доброто е што нема ни 20 метри од прозор кај што спијам а додека го извади од двор има процедура, мене ми е страв за акомулаторот.. ке видам ке смислам нешто деновиве.