Автор Тема: Каква е состојбата на македонските (лоши) патишта?  (Прочитано 609202 пати)

Отсутен Z128

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 378
  • ? ? ?
Што е финтата со кратерите од Стража кон Кичево? веќе 2 недели целиот пат е изгребан, асфалтот е изваден на многу места... јас не знам што се чека да се пополнат??
Кој поминал, знае за што зборувам.

Возилата поминуваат едвај со 1 км/х, тркало по тркало, па нели е срамота бе, јас не знам како не се срамат тука да ги носат и делегации и инвеститори, и катарци и матарци..
По кој пат ги носат до Охрид, или по воздушен само..

Кога еден од двата главни коридора во Македонија не се одржува, што да очекуваме за другите “споредни“ патишта. Ка-тас-трофа.

Викендот, во неделата ги средија...

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
ima ogromna rupetina ulica kozle pravec benziskata nakaj replek
ete vcera tatko mi ja lupnal denes gledam bandazot iskriven,ali e celicen pa zaigra malce cekanot i go sredivme,uste utre na nekoj vulkanizer da go izbalansira i valjda ke bide ok :)

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Вчера Марко бмв ја закачи истата дупка доста е длабочка богами.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен nsx-r

• Легенда
Вчера Марко бмв ја закачи истата дупка доста е длабочка богами.

srce da te zdoboli

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
A be ne treba kako trgnalo da vozime ami da lazime so 30-40 na saat po krateri.

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
Богами да те здоболи, мене ме заболува секој пат кога ќе си ја видам гумата скината во гаража
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
A be greota za ubavi i novi gumi. Zatoa kocenje pred dupka, pooooleka pominuvanje i posle nema problem.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7562
Не бе ...

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Samo poleka, mnogu bi me bolela dusa da skinam ili ostetam guma na krater. Tommy kude vas u Kumanovo opravija li gi putistata ili ce ga opravav ?

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7562
Још е трудно ...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Накај Словенечка ги попунија 90% од дупките има останато само еден кратер. Да не го поткачи некој... Јас често возам таму, подобро е. Ама изгледа ги мрзело више. 20 дупки направиле, а една оставиле. Ко за инат.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5202
Ај бе цел град е партал на ништо не личи ова више и после рамења, спони, јабучици ќе мењаме ко луди секоја година. Али битно на регистрација пари за патиштава ни зимаат

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Накај Словенечка ги попунија 90% од дупките има останато само еден кратер. Да не го поткачи некој... Јас често возам таму, подобро е. Ама изгледа ги мрзело више. 20 дупки направиле, а една оставиле. Ко за инат.

Намерно оставено да помислиш и да се опуштиш “Ај бе пополнети се“ и на крај таа едната да ја здрвиш убо.  :)

Отсутен nsx-r

• Легенда
abe za kogo kako,za kaj nas i ne e bas dobro da imame dobri patista,eve na primer kaj mene ja napravija ulicata(kozle) avtobusite vozat 60-70,kolive posle 22:00 ispod 80-90 ne se,da ti e strav ulica da pomines

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
Не се буни Смичка кај тебе угорницата кај реплек ми е најмерачка само непрегледна еднаш кочев едвај застанав.