Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: kimi makedonski на 14 Јануари 2025, 17:34:26 pmМене уште ми е нејасно како после толку време никој не се замара да го среди делот за исклучување од велес кон скопска обиколница. Има некои 100тина метри што се во ужасна состојба.Каде тоа, не ми текнува, тој дел е прилично ок за разлика од лакот Куманово-скопска обиколница, кај кромберг што е сега... или лакот скопска обиколница-накај Куманово, кај рио кафе. М И З Е Р И Ј А.
Мене уште ми е нејасно како после толку време никој не се замара да го среди делот за исклучување од велес кон скопска обиколница. Има некои 100тина метри што се во ужасна состојба.
Цитат: Спенсер на 15 Јануари 2025, 09:26:49 amЦитат: kimi makedonski на 14 Јануари 2025, 17:34:26 pmМене уште ми е нејасно како после толку време никој не се замара да го среди делот за исклучување од велес кон скопска обиколница. Има некои 100тина метри што се во ужасна состојба.Каде тоа, не ми текнува, тој дел е прилично ок за разлика од лакот Куманово-скопска обиколница, кај кромберг што е сега... или лакот скопска обиколница-накај Куманово, кај рио кафе. М И З Е Р И Ј А.Денес е голем ден... после неколку години- конечно, приклучокот илинден-обиколница се санира, се надевам ќе го санираат и приклучокот обиколница-илинден кај рио кафе, и тој е крш. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ако не ја продајш колата дури го направат нашите експерти по лажење Јас последно кога бев во Јануари се зборуваше дека за 2 недели ќе биди пуштен вториот дел од експресниот пат за Прилеп, Петок бегам и сум скоро сигурен дека нема да е пуштен.
Цитат: Спенсер на 17 Јуни 2025, 17:33:31 pmЦитат: Спенсер на 15 Јануари 2025, 09:26:49 amЦитат: kimi makedonski на 14 Јануари 2025, 17:34:26 pmМене уште ми е нејасно како после толку време никој не се замара да го среди делот за исклучување од велес кон скопска обиколница. Има некои 100тина метри што се во ужасна состојба.Каде тоа, не ми текнува, тој дел е прилично ок за разлика од лакот Куманово-скопска обиколница, кај кромберг што е сега... или лакот скопска обиколница-накај Куманово, кај рио кафе. М И З Е Р И Ј А.Денес е голем ден... после неколку години- конечно, приклучокот илинден-обиколница се санира, се надевам ќе го санираат и приклучокот обиколница-илинден кај рио кафе, и тој е крш. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)ne e toa za sanacija, treba komplet da se iskopa i naprai po propis. Ima voda tamo pak ke stane istoSent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Сабајлево ми искочи едно видео од некоја група камионџии така нешто ако е така напревен заврен слој ондак до прв дожд ке тера и колку беше нерамен