Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Има мал застој поради поправки на мостот накај стража веднаш пред клучката за Маврово, пропуштаат наизменично на 90 секунди и се чека одприлика 5 минути.
Цитат: Fic_CC на 01 Мај 2013, 22:22:15 pmИма мал застој поради поправки на мостот накај стража веднаш пред клучката за Маврово, пропуштаат наизменично на 90 секунди и се чека одприлика 5 минути.Денеска е ужас. Братучетка ми во 8 тргнала од Охрид, уште на Стража е.
Сега сум во Дојран, вчера на „автопатот“, на неколку места ја лансирав алфата до месечина и назад. подвозје?! Land Rover има за нашите автопатишта.
Битола-Охрид е полош.
Цитат: Simo - Carrier166 на 13 Јули 2013, 17:22:11 pmСега сум во Дојран, вчера на „автопатот“, на неколку места ја лансирав алфата до месечина и назад. подвозје?! Land Rover има за нашите автопатишта.Ke си го најмиш S16 да вози пред тебе... Си викаме со Фиц, кај иде овој скроз лево, кога кратер на сред пат... Секоја дупка ја знае од Скопје до Гевгелија... (well, that came out wrong) ... Секоја пукнатина на пат..