Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дечки да не му се наоѓа на некого вентилаторче за графичка што не му треба од 40мм до 55мм во дијаметар или комплет вентилатор со пасивен елемент, ми треба за nvidia gt9400 графичка, така да од 7-ма, 8-ма или 9-та серија која било графичка, одговара кулерот.
За шо ти е сток изглед?Да не ја носиш на натпревар на антиквитети?Лупни му таму некој вентилатор. Јас вакво купив....http://vindsl.com/images/CoolViva-Z1-1.pngИ му додадов процесорски фен. Топ си е. Тишина дома. Иначе овие пасивните можи да ги најдиш заборавени по дуќани за ептен евтино.
Цитат: Mario_306 на 28 Септември 2017, 11:57:39 amДечки да не му се наоѓа на некого вентилаторче за графичка што не му треба од 40мм до 55мм во дијаметар или комплет вентилатор со пасивен елемент, ми треба за nvidia gt9400 графичка, така да од 7-ма, 8-ма или 9-та серија која било графичка, одговара кулерот.Iam nekoi mali ventilatorcinja dokolku sakas da gi slikam i da ti gi pratam.
Шибни му голем, нема штета од поголем....
Давам шлогиран дедо, или го менвам за друга недвижнина
@MartinAlfista земени гумите благодариме, нема така да пројдеш
Потребен ми е еден авто-звучник со дијаметар од 16цм. Ништо посебно, колку да свири. Имав некој Alpine, работеше само кога ќе го пуштам гласот на 90+%.Ако некој има вишок/распар, контактирајте ме.
Цитат: MartinAlfista на 01 Октомври 2017, 19:32:39 pmПотребен ми е еден авто-звучник со дијаметар од 16цм. Ништо посебно, колку да свири. Имав некој Alpine, работеше само кога ќе го пуштам гласот на 90+%.Ако некој има вишок/распар, контактирајте ме. Имам 2 комада што не ми требаат, ама 12цм мембрана а 16цм од штраф до штраф
не знам сега дали се мери од центар на дупката до центар или од крајот до крајот. Од центар до центар на дупката има 15,5цм, од крајот до крајот 16цм.Намини докај мене во Тафталиџе утре накај 20:30 ќе ти ги дадам.