пари да ми даваш, не пипам тоа... сум се изнаносел јас на времето гусани радијатори, кога бев млад, силен и глуп...
Другар мој на 20 години му се појави дискус херниа од м'кнење гусени радијатори... Со татко му ќе ги спуштале сами и не знам дали ги продадоа или што им направија. Знам дека повеќе пари даде по доктори и терапии, него ли да платеше баци да ги земе
акцентот е на глуп...
инаку излажав.. сега ми текна дека од кај фаланга дома јас ги симињав во комбе, ама со количка, не баш на раце, и плус беа од нај малите т.е. тростубни, па затоа и одлучив да ги симнам јас, сам... е после 5 дена со грбот имав проблеми.. колку вентори се изнаголтав ни сам незнам, за да можам да работам, пошто нели, сред сезона е... очигледно ми требаше да ме потсети зашто нејкам да работам со гусани ребра... на луге што мењаат радијатори, им ги симињам и оставам на пола метро од кај што биле... и тоа и го кажувам пред да се дефинира т.е. да не биде педерски демек одполсе, кажувам пред да се “пружи рака“, дека гусаните радијатори се нивни проблем...