Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
So to sum up, these adapters do not work, could never work and are as pointless as a chocolate teapot... actually they are less useful than a chocolate teapot as at least you get to eat the chocolate.
Гледам имаат вистина во амц за 100ден, ама ако е вакво што и најверојатно и е тоа што си го зедол тогаш гледам зошто не си завршил работа.Ова чудо никогаш нема да проработи.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)ЦитатSo to sum up, these adapters do not work, could never work and are as pointless as a chocolate teapot... actually they are less useful than a chocolate teapot as at least you get to eat the chocolate.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Давам шлогиран дедо, или го менвам за друга недвижнина
Имам старо гусано парно 12 ребра.
пари да ми даваш, не пипам тоа... сум се изнаносел јас на времето гусани радијатори, кога бев млад, силен и глуп...
Имам старо гусано парно 12 ребра. Од нигде не тече ама старо е па грејната моќ му е намалена. Кој го сака нека повели да си го земе зашто тежи еден тон и пред врата ми дреме.