Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
da ne mu se naoga na nekoj orginal radio za golf 4 kako na slikata(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)kasetofonot ne mora ni da raboti, kolku da mi buci nesto vo kolata duri soberam pari za nesto podobro. mozam da ponudam sitna nadoknada 500 denari i kargoto ke si go platam
Цитат: Dean на 05 Март 2013, 22:59:04 pmda ne mu se naoga na nekoj orginal radio za golf 4 kako na slikata(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)kasetofonot ne mora ni da raboti, kolku da mi buci nesto vo kolata duri soberam pari za nesto podobro. mozam da ponudam sitna nadoknada 500 denari i kargoto ke si go platamjas imam ali kodot ne go znam
da ne mu se naoga na nekoj orginal radio za golf 4 kako na slikata(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)kasetofonot ne mora ni da raboti, kolku da mi buci nesto vo kolata duri soberam pari za nesto podobro. mozam da ponudam sitna nadoknada 500 denari i kargoto ke si go platamjas imam ali kodot ne go znam
СпенсерСлушалките за мене ако се оргиналот.