Автор Тема: Работи кои не ви требаат или ви се за давање  (Прочитано 591193 пати)

Отсутен bramovsk

• Сениор
  • Пораки: 3926
Одг: Работи кои не ви требаат или ви се за давање
« Одговори #3765 на: 25 Февруари 2025, 11:48:52 am »
Ако си во Скопје дај да го земам, па ќе го вратам овде на форум 2026 лето.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17591
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #3766 на: 25 Февруари 2025, 15:14:11 pm »
Одлично, кога ќе снема следни кандидати ќе го земам јас па ќе му најдеме чаре во некое семејство :)

Отсутен bramovsk

• Сениор
« Одговори #3767 на: 25 Февруари 2025, 16:01:52 pm »
Ние имаме низ фамилија едно 5-6 деца научени на едно мало точаче, ама сега тоа ми е на село кај баба а не знам каде ми се помошните. Ова може да ми помогне да направиме џампстарт  и верувам дека другата година нема да ни треба веќе.

Отсутен bramovsk

• Сениор
« Одговори #3768 на: 25 Февруари 2025, 16:03:17 pm »
Ние имаме низ фамилија едно 5-6 деца научени на едно мало точаче, ама сега тоа ми е на село кај баба а не знам каде ми се помошните. Ова може да ми помогне да направиме џампстарт  и верувам дека другата година нема да ни треба веќе.

Едит: За боја најесно се менува ако не те мрзи. Го фарбаш компелт бело и само бранци менуваш од розево во сино и обратно по потреба.

Отсутен draganamon

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 722
« Одговори #3769 на: 25 Февруари 2025, 18:25:52 pm »
Одлично, кога ќе снема следни кандидати ќе го земам јас па ќе му најдеме чаре во некое семејство :)
Фала.
Се пријави член вчера.
Ако не го земе, bramovsk е нареден.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14149
« Одговори #3770 на: 26 Февруари 2025, 10:36:47 am »
Баш ми е мило што ќе направи ќеиф на многу дечиња :)

Отсутен Jimny

• Редовен
  • Пораки: 2338
  • Skriven i ćutljiv crv rešeta moćno drvo.
« Одговори #3771 на: 27 Февруари 2025, 08:52:45 am »
Kaде се наоаѓа братот НУМЕ?

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5750
« Одговори #3772 на: 27 Февруари 2025, 12:11:18 pm »
i na bratot mu skisna od takvi kako sto mi skisnue i mene i se otkaza od forum info od prva raka.
Na vreme go fati vozot.
« Последно менување: 27 Февруари 2025, 12:22:43 pm Vlatce-Vectra »

Отсутен Jimny

• Редовен
« Одговори #3773 на: 27 Февруари 2025, 12:23:51 pm »
i na bratot mu skisna od takvi kako sto mi skisnue i mene i se otkaza od forum info od prva raka.
Na vreme go fati vozot.
подетално ако може ? Според мене кисели краставички и пиво одлична комбинација 🍻

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
« Одговори #3774 на: 27 Февруари 2025, 12:46:13 pm »
Epa podetalno mu sku..i od seznajkovci.
Inace krastavicki so domasna odat  ne so pivo. Toa isto kako sopska i pivo da mezis. Toa e na kratko.

Отсутен Jimny

• Редовен
« Одговори #3775 на: 27 Февруари 2025, 13:09:55 pm »
Inace krastavicki so domasna odat  ne so pivo. Toa isto kako sopska i pivo da mezis. Toa e na kratko.

Влатче оди итекако гладен стомак не бира... го нема тој луксуз за бирање добра комбинација е try it

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5079
« Одговори #3776 на: 27 Февруари 2025, 13:22:08 pm »
Pozdravi mi go Numce...i ja sum na toj pat trgnat

Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5574
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #3777 на: 27 Февруари 2025, 13:25:05 pm »
Na vreme go fati vozot.
Nema potreba da se zameruva za mislenje na nekoj skucano na tastatura. Ednostavno ignoriras odredeni mislenja i toa e toa.
Jas od clenovi na forumov sum doznal mal million korisni informacii koi mi sluzele vo zivotot i toa ne samo za koli.
Da, od vreme na vreme ima mislenja i postovi koi se kontra produktvni, no ednostavno ignoriras i toa e toa teras dalje.

Ova pravilo vazi i za sekojdnevna komunikacija so luge, bar jas taka praktikuvam.
Luge se nesto ke ti kazat, tvoe e da razmislis i odlucis dali nestoto e tocno ili ne, dali ke go prifatis i postapis po toa ili ne.
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6185
  • 69
« Одговори #3778 на: 27 Февруари 2025, 13:34:08 pm »
Na vreme go fati vozot.
Nema potreba da se zameruva za mislenje na nekoj skucano na tastatura. Ednostavno ignoriras odredeni mislenja i toa e toa.
Jas od clenovi na forumov sum doznal mal million korisni informacii koi mi sluzele vo zivotot i toa ne samo za koli.
Da, od vreme na vreme ima mislenja i postovi koi se kontra produktvni, no ednostavno ignoriras i toa e toa teras dalje.

Ova pravilo vazi i za sekojdnevna komunikacija so luge, bar jas taka praktikuvam.
Luge se nesto ke ti kazat, tvoe e da razmislis i odlucis dali nestoto e tocno ili ne, dali ke go prifatis i postapis po toa ili ne.
Апсолутно. Тука секој кажан збор или погрешно се толкува, или погрешно се сфаќа. Ако пишеш, зошто си пишал. Ако не пишеш, зошто не си пишал. Има никови кои постојано ја практикуваат истата стратегија да серат на секој еден кажан и пишан збор во секоја можна тема, а згора на тоа да управуваат и со буџет и животен стил
И затоа она што ти е од интерес го читаш, останатото го рипаш и што би отпеал Чола: Продужи даље...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
« Одговори #3779 на: 27 Февруари 2025, 14:04:05 pm »
Jas vi kazav uste pred nova godina. Forumov pocnuva nadole da ide. Pred nekoja godina beshe merak da vlezes da postiras da razmenis mislenja iskustva ete sobir kje se napraveshe,so dosta decki i privatno ete kje se vidis kje zastanes laf moabet....
Ova sega e haos davas mislenje i naredni 3 strani go..a se jade i do tolku se izvrtue moabetot sto blage veze nema od pocetnoto. Poedinci sto nemaat na svoja tema pishano so godini duri neznaeme sto kola vozat a moze i nemaat samo sluzbena ama bitno vo site temi se klukajdrvci. Sekade gi ima za solenje pamet. Epa koj i da e normalen malce u pamet kje vidi nevidi kje rece ajt nesi gubam ja vreme ovde.