Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Подарувам H4 led C6, два три месеци користени, го продадов пунтич а сијалиците останаа. Извинете дечки ама не праќам по карго, се нема време!!Сликата е од нет!!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Цитат: Zile на 15 Декември 2021, 19:48:47 pmПодарувам H4 led C6, два три месеци користени, го продадов пунтич а сијалиците останаа. Извинете дечки ама не праќам по карго, се нема време!!Сликата е од нет!!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Redmi Note 8T using TapatalkГи земав, ги пробав... Супер си се све, само сметаат на радиото. Шушти. Така да, ако ги сака некој друг, нека повели.Sent from my Mi 10T Pro
Бицикл со LED, сега и таквите да ми вадат очи, а?@Bicikle Само ако ми доиш на ридов, ќе погиниш!
Момци,кој има било што за подарување, може да им помогне на самохран татко кој се грижи за синот со посебни потреби. Јас би помогнал за транспорт со пикап,за погабаритни работи
Дечки имам еден монитор LCD Quart 20TW1Сакам да го дадам дали некаде како донација за дечиња нешто, ама викам ај на форум да го понудамВаков е како модел(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Исправен е скрос. Ако некој има добри USB звучници за трампа може така да направиме. Само ми се кинат тие каблите и трет сет веќе расипав
@Busav Ако не му треба на некој форумџија, побарај по нет, имаше некои семејства со опожарени домови, мислам во Карпош, добро би им дошло нешто од покуќнина