Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: NUME на 01 Ноември 2012, 00:16:29 amajde decki riki mi donese 2 rasipani fena ali mali mi treba perka za fen.. ај сликај го твојот фен да се види каква перка треба,сликај ги и тие рики што ти ги донел,што им фали на тие?
ajde decki riki mi donese 2 rasipani fena ali mali mi treba perka za fen..
;Djas ke te soberam i ako grmi
Ја пешки ќе одам и косата водена од маицата на Рики ќе ја избришам зашто тој пискаше дека 400 метра далеку ми биле Cuore ако врне пали Цитроенот да не подружиш малце, избегаваш дружби вакви срам те било.
Цитат: osmica8 на 01 Ноември 2012, 13:08:24 pmОоооо гледам дека конечно воспитни ќе има на Веро. Види бе, тие највише што кењаа нигде ги нема да ме бранат!
Ооооо гледам дека конечно воспитни ќе има на Веро.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Цитат: suki vectra на 01 Ноември 2012, 16:00:18 pm ;Djas ke te soberam i ako grmi Е ти сеа се кажа
Цитат: ZilePunto на 01 Ноември 2012, 16:42:42 pmЦитат: suki vectra на 01 Ноември 2012, 16:00:18 pm ;Djas ke te soberam i ako grmi Е ти сеа се кажа a ti ne bidi izdaica slushna mislam procita
Брачед од кој се плашиш бе? Од битолчанецон? Пфффф ќе го мачкаме на леб. Не му ја мисли ти