@Carpathian Lord,
На човек никогаш не можеш да му ги знаеш паричникот и проблемите...
Неблагодарен ти е овој пост....
Му направи од еден негов пост, целосен психолошки профил на членот ...
Ако ти си имал слични соништа, да правиш нешто такво и не си успеал, пошто ти го помнам муабетот, како сите Вие возите такви ѕверови, немој твојот неуспех и разочарување да му ги удираш на друг по фаца ...
@racer, само напред со замислата друже, немој да оставаш да те предомислат, ако тоа те прави среќен, go for it ...
Пффф...како ме окарактеризира како небаре јас го плукам човеков...па на крај се сврти како демек мојот неуспех дрн дрн јариња.
Мојот „успех“ (читај:пари) ги пренасочив кон други животни приоритети. Секој со својот есап нели?
Ако ти имаш повеќе пардон...поуспешен си, ОК тоа е твое и навистина секоја чест.
Мене целта ми беше да пренесам досегашно животно искуство на дечкото.
Јас кажувам објективно мислење и совет кој може да му се најде.
Иначе и јас можам да му речам...
„Еј имаш добар кредит од Стопанска, земи 10 000 евра и ја имаш најбесната Фиеста во Македонија“ Right?
Супер ќе тепаме филмови за соништа
Јас сум бил на многу форуми претходно и модератор и сл срања (PunGas, Кајгана, ЗаЗабава...) и таму созревав токму од мислења како луѓе како мене кои реално ме наведуваа кон работите во животот и на што да се надевам.
Крај краева...
Мое мислење е тоа. Racer ако е паметен ќе го прифати и ќе се подзамисли за своите планови и ако НАВИСТИНА сака и е решен да си го посвети животот и парите на својот сон, од мене ќе ја добие 110% поддршка
И крајниот резултат може да биде ваков