Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: RikiRulz на 08 Април 2011, 13:36:51 pmДа му правам на дечково трка? Честито возило... само уште да беше со 3 врати ... мераци...Рики ти само на трки мислиш, ајде со мене ако можеш Иначе топ е голфчево, добар избор
Да му правам на дечково трка? Честито возило... само уште да беше со 3 врати ... мераци...
Цитат: ZlatkoMKD на 08 Април 2011, 20:04:03 pmЦитат: RikiRulz на 08 Април 2011, 13:36:51 pmДа му правам на дечково трка? Честито возило... само уште да беше со 3 врати ... мераци...Рики ти само на трки мислиш, ајде со мене ако можеш Иначе топ е голфчево, добар избор Moжам, дојди во Скопје, па ке се пробаме
Цитат: DENDE-LANCERED на 08 Април 2011, 17:35:53 pmI jas odamna baram tamu da zemam stan ali teko se naoga.Edna od najdobrite lokacii vo Skopje e.Не ѕирна станови во новата зграда(маслинеста) одма до МИ-ДА?
I jas odamna baram tamu da zemam stan ali teko se naoga.Edna od najdobrite lokacii vo Skopje e.