Баш сакав едно видео......
Незнам за кој кинески ми збораш, сигурно нема да го споредувам со кинески телефон.
Најди ми модел кој има на тоа ниво материјали и детална обработка. Незнам, VERTU едно време имаја јаки модели...
А со што ќе споредува КласниО или Матеј? Самсунг пред и после?
Ајфон од стално имал иста цена, нов. Само кај нас малку си се чепнати во глата.
ЕДИТ:
Можи вака?
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3115&idPhone2=3275
Донеси го галакси S и дајте ми 4ка со ios 6 да му забајаам малку. Па ќе споредуваме со видео. Можи?
Не мора видео, еве ти го телефонот, гали го 1 ден.
Нивото на материјали и деталната обработка го прави по таа цена по која што е. Нормално уште 15$ за гумена маска.
Класниот спореди Андроид искуство на 2,5 години стар телефон, незнам дали имал прилика претходно да види како функционира. Матеј ќе си спореди пред и потоа.
Ако сакаш споредба, еве ти го, бај му на твојот, па спореди ги. Сними видео и стај го тука.
@Banzai она што го кажав погоре за цените е цитирано од газдава. Како Епл фрик, чива што канцеларија е уредена во Епл стил, и како корисник од Ајфон 2 па навака сите модели, Мекбук, Мек Ер, Ај Пад, тој вчера рече, не се нормални овие со ценава на Ајфонот, има големи шанси да си земам С3, инзвонредно парче хардвер е.
Човекот што вози Порше, има X5 и Ауди А1 и се’ што Епл извадиле, вели „Не се нормални овие со цената на Ајфон 5“.