Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
абе мац земи си за 250 динара украсно од ауто љидер и завршена работа
Цитат: Rakun4e на 12 Октомври 2012, 00:39:46 amИ другарче може деновиве ке го вади, сеуште е во мисла. Ако го извади ке те известам Се работи за овој...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)ova e od kineskite vaka fino mi zvuci osven ona sto PUCKA pricina za toa ... ?
И другарче може деновиве ке го вади, сеуште е во мисла. Ако го извади ке те известам Се работи за овој...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
каков звук очекуваш од 1.1?подобро стави печурка види што ќе биде
aaaaaaham moze da kombinirame slika neso odprilika kako izgleda i kako zvuci ako sakas d mi kazes na sto e vozeno i t.n .. kratko i jasno
Цитат: SAXO Mac на 11 Октомври 2012, 23:55:46 pmaaaaaaham moze da kombinirame slika neso odprilika kako izgleda i kako zvuci ako sakas d mi kazes na sto e vozeno i t.n .. kratko i jasno http://i290.photobucket.com/albums/ll245/VLATKO-FIAT/13102011666.jpg
таман ке ти биде,само ке мора малку да го сецнеш браникот