Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: SAXO Mac на 12 Октомври 2012, 01:23:01 amЦитат: Rakun4e на 12 Октомври 2012, 00:39:46 amИ другарче може деновиве ке го вади, сеуште е во мисла. Ако го извади ке те известам Се работи за овој...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)ova e od kineskite vaka fino mi zvuci osven ona sto PUCKA pricina za toa ... ? Ако не го земе мац кај мене ке иде
Цитат: Rakun4e на 12 Октомври 2012, 00:39:46 amИ другарче може деновиве ке го вади, сеуште е во мисла. Ако го извади ке те известам Се работи за овој...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)ova e od kineskite vaka fino mi zvuci osven ona sto PUCKA pricina za toa ... ?
И другарче може деновиве ке го вади, сеуште е во мисла. Ако го извади ке те известам Се работи за овој...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Прашај си го бе, на Николче со Меганот Купе е на ФБ групата го имаш