Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Друго е али и ова е со сите нишани
Ова е последното, со новиот полесен мотор, ал. хауба и модифициран 4x4. Негде околу 1510кг вкупна тежина.
РС3-та е упм,само јас би одел на седан(ако вадат рс3 од него)...Незнам оти ова хеџ бек-от мие некако појма немам како да кажам...
Цитат: MecheTo на 20 Септември 2017, 16:59:48 pmРС3-та е упм,само јас би одел на седан(ако вадат рс3 од него)...Незнам оти ова хеџ бек-от мие некако појма немам како да кажам... Има седанче и изгледа 94 пати подобро од квази-караванот што го викаат хечбек. Во било која изведба, колана е импресивно брза...
Цитат: MartinAlfista на 20 Септември 2017, 21:50:03 pmЦитат: MecheTo на 20 Септември 2017, 16:59:48 pmРС3-та е упм,само јас би одел на седан(ако вадат рс3 од него)...Незнам оти ова хеџ бек-от мие некако појма немам како да кажам... Има седанче и изгледа 94 пати подобро од квази-караванот што го викаат хечбек. Во било која изведба, колана е импресивно брза...Ко да кажеш дека Џета изгледа боље од Голф... Или Линеа од Гранде Пунто, рецимо.
ZO6?