Автор Тема: Го видов овој „ѕвер“ од ауто на нашите улици..  (Прочитано 2259712 пати)

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Одг: Го видов овој „ѕвер“ од ауто на нашите улици..
« Одговори #11355 на: 01 Август 2017, 16:39:55 pm »
Правен е муабет со луѓе од Гостивар и Тетово на оваа тема, колку ги мразат "швајцарците" тоа e нешто ненормално. А и со право, и јас не сакам некој да се чатали и да ми брчи  секој ден со кола, па макар и бугати нека е. Првиот пат кога му реков на газдата да ја турира за да го снимам рече не не гласна е многу, па помислив дека е 335ка некоја правена М3 оптик, и после 50тина метра вика ајде малце ке ја нагазам снимај, and it happened. Што се однесува до BMWто не вади некој добар звук ама па е многу гласен, i like it.

Ете возачот фин да ти бил, сакал само услуга да му направи на nikolaben вие го заклавте :D Уствари nikolaben треба да ја срка лажичката он е крив :P

Се шалам ама се согласувам со останатите дека не е прифатливо да се оштетува слух, да се предизвикуваат срцеви удари или уплав кај луѓе заради клипче или мерак. И јас какав на оваа тема пред некој ден. Дај стварно олабавете со брмчење дагоееее, идете негде кај шо нема луѓе, автопат, планина, регионалнио' пат само немојте у населено место.

Прееска се разбрмче плава м6ка кабрио со златни бандажи (јбг) пред тутунски, тотално непотребно!

Пред 1 минута некој “јак“ моторџија распали пред зоил исто тотално непотребно, јер МОРА ДА ЗАКОЧИ ЗА 50 е*ани метри!

Во аЈродром редовно брмчи некој скутер со најодвратната резонанца на свет (ко тример за трева ама х10 погласно) и бидејки е спор мора да го слушаме 10мин дур се оддалечи. Тотално РЕТАРДИРАНО, зашто некој би сакал така да му брчи скутерот е енигма ама ете постои.

Се повеќе се надевам дека ќе се најде некоја диабола ко pirat да почне да ги симиња од мотор со лажичка/самострел и да ги вади од кола ко у ГТА, сеедно, само да престанат да брмчат јер полицијава ништо не превзема!

Кој ве терал на булевар да живеете :P
Ко ќе ја треснеш некоја, ни вардар не ја влече. Како од дома да не излегуваш и си живееш само дома...

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
« Одговори #11356 на: 01 Август 2017, 16:43:54 pm »
195цм, 115кг.
Не се работи за сила, дека ќе се тепам а постои веројатност и да го јадам ќотекот но, ме вади од такт...

Абе едно е кускуле со наполеонов комплекс да дели правда, друго е мажиште како тебе.  ;D ;D
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #11357 на: 01 Август 2017, 16:47:59 pm »
Правен е муабет со луѓе од Гостивар и Тетово на оваа тема, колку ги мразат "швајцарците" тоа e нешто ненормално. А и со право, и јас не сакам некој да се чатали и да ми брчи  секој ден со кола, па макар и бугати нека е. Првиот пат кога му реков на газдата да ја турира за да го снимам рече не не гласна е многу, па помислив дека е 335ка некоја правена М3 оптик, и после 50тина метра вика ајде малце ке ја нагазам снимај, and it happened. Што се однесува до BMWто не вади некој добар звук ама па е многу гласен, i like it.

Ете возачот фин да ти бил, сакал само услуга да му направи на nikolaben вие го заклавте :D Уствари nikolaben треба да ја срка лажичката он е крив :P

Се шалам ама се согласувам со останатите дека не е прифатливо да се оштетува слух, да се предизвикуваат срцеви удари или уплав кај луѓе заради клипче или мерак. И јас какав на оваа тема пред некој ден. Дај стварно олабавете со брмчење дагоееее, идете негде кај шо нема луѓе, автопат, планина, регионалнио' пат само немојте у населено место.

Прееска се разбрмче плава м6ка кабрио со златни бандажи (јбг) пред тутунски, тотално непотребно!

Пред 1 минута некој “јак“ моторџија распали пред зоил исто тотално непотребно, јер МОРА ДА ЗАКОЧИ ЗА 50 е*ани метри!

Во аЈродром редовно брмчи некој скутер со најодвратната резонанца на свет (ко тример за трева ама х10 погласно) и бидејки е спор мора да го слушаме 10мин дур се оддалечи. Тотално РЕТАРДИРАНО, зашто некој би сакал така да му брчи скутерот е енигма ама ете постои.

Се повеќе се надевам дека ќе се најде некоја диабола ко pirat да почне да ги симиња од мотор со лажичка/самострел и да ги вади од кола ко у ГТА, сеедно, само да престанат да брмчат јер полицијава ништо не превзема!

Ко ќе ја треснеш некоја, ни вардар не ја влече. Како од дома да не излегуваш и си живееш само дома...

Од железничка до ново лисиче за 7 минути се стига преку сила ако возиш 60, така да ниедно моторче не се слуша 10 минути дур си замине.

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
« Одговори #11358 на: 01 Август 2017, 17:34:28 pm »

Од железничка до ново лисиче за 7 минути се стига преку сила ако возиш 60, така да ниедно моторче не се слуша 10 минути дур си замине.
Хипербола друже, инспирирана од аудио-тероризам.

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
« Одговори #11359 на: 07 Август 2017, 17:59:29 pm »
Дел од ѕверовите во Кичево..Ќе напраам неколку слики деновиве.. S класа Амг 65 2017та... М5ки М3ки врие.. Audi SQ7... Поршиња.. масерати.. јагуари..

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #11360 на: 07 Август 2017, 18:08:33 pm »
Ако има некој од Струга нека помине нагоре/надоле по главна улица, нека постира слики и може да се затвори темава на едно 2 месеца
оној густион викенд видов Ла Ферари, Масератија, Поршиња во разни изведби, патосирани беемвејци четворки, петки со ненормални звуци
ама неам слики, па  се важи

Отсутен nikolaben

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 881
« Одговори #11361 на: 07 Август 2017, 18:34:20 pm »
За некој ден ке постирам од Струга, најдобрите коли се таму дефинитивно :)

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
« Одговори #11362 на: 07 Август 2017, 22:22:29 pm »
Па да му е*ам мајката, на запад живеам, толку многу јаки коли на едно место не сум видел.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
« Одговори #11363 на: 08 Август 2017, 08:08:25 am »
Све рентано тоа ..
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #11364 на: 08 Август 2017, 08:24:19 am »
Лизинг се користи за колите обично, не си глуп да заглавуваш пари за кола која за 1 година нема да е цепачка. А вака сега ЛаФерари, наредна година 918, наредна друго - се за истите пари.

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
« Одговори #11365 на: 08 Август 2017, 08:25:01 am »
Сигурно возат ЛаФерари а сеуште живеат со 5 цимери у стан.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
« Одговори #11366 на: 08 Август 2017, 08:41:42 am »
Вчера кај хотел русија видов бел Lexus RC на наши таблици и многу добро изгледаше но за жал немав време да го сликам и да видам точно што модел е.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #11367 на: 08 Август 2017, 08:56:52 am »
Би живеел и јас и тоа со 5 црнци, само да возам ЛаФерари...

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30070
    • CARclub.mk
« Одговори #11368 на: 08 Август 2017, 09:53:10 am »

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
« Одговори #11369 на: 08 Август 2017, 12:33:47 pm »
Би живеел и јас и тоа со 5 црнци, само да возам ЛаФерари...

Од каде бе Ферариво?
- Абе има еден црнец милионер, ќе му дадеш еднаш до крај да ти го стави и ќе ти плати..али пази колку подлактицата му е.
А може само малце да ми го стаи ....колку за Голф?

;D