Правен е муабет со луѓе од Гостивар и Тетово на оваа тема, колку ги мразат "швајцарците" тоа e нешто ненормално. А и со право, и јас не сакам некој да се чатали и да ми брчи секој ден со кола, па макар и бугати нека е. Првиот пат кога му реков на газдата да ја турира за да го снимам рече не не гласна е многу, па помислив дека е 335ка некоја правена М3 оптик, и после 50тина метра вика ајде малце ке ја нагазам снимај, and it happened. Што се однесува до BMWто не вади некој добар звук ама па е многу гласен, i like it.
Ете возачот фин да ти бил, сакал само услуга да му направи на nikolaben вие го заклавте

Уствари nikolaben треба да ја срка лажичката он е крив

Се шалам ама се согласувам со останатите дека не е прифатливо да се оштетува слух, да се предизвикуваат срцеви удари или уплав кај луѓе заради клипче или мерак. И јас какав на оваа тема пред некој ден. Дај стварно олабавете со брмчење дагоееее, идете негде кај шо нема луѓе, автопат, планина, регионалнио' пат само немојте у населено место.
Прееска се разбрмче плава м6ка кабрио со златни бандажи (јбг) пред тутунски, тотално непотребно!
Пред 1 минута некој “јак“ моторџија распали пред зоил исто тотално непотребно, јер МОРА ДА ЗАКОЧИ ЗА 50 е*ани метри!
Во аЈродром редовно брмчи некој скутер со најодвратната резонанца на свет (ко тример за трева ама х10 погласно) и бидејки е спор мора да го слушаме 10мин дур се оддалечи. Тотално РЕТАРДИРАНО, зашто некој би сакал така да му брчи скутерот е енигма ама ете постои.
Се повеќе се надевам дека ќе се најде некоја диабола ко pirat да почне да ги симиња од мотор со лажичка/самострел и да ги вади од кола ко у ГТА, сеедно, само да престанат да брмчат јер полицијава ништо не превзема!