Автор Тема: Го видов овој „ѕвер“ од ауто на нашите улици..  (Прочитано 2259621 пати)

Отсутен marmlad

• Сениор
  • Пораки: 4220
Одг: Го видов овој „ѕвер“ од ауто на нашите улици..
« Одговори #11340 на: 31 Јули 2017, 22:40:23 pm »
баш стојадин!

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #11341 на: 01 Август 2017, 11:40:14 am »

За среќа немаше казна овој пат  ;D
Ова ГОМНО јас би го заклал со лажица, за да грешти дур почнува да му се отвара кожата.
Од вакви гомна и оние другите моторџии, се нема мир, околината личи на ѓупска торба а и како ми ги имаат стресено децата... маме му ебам!

Еднаш на еден скутерџија му излегов на сред пат, ќе се испотепаше, едвај го задржа тоа гомцето.
Имам намера да го повтарам тоа и на спорЦки мотори а редовно излегувам на коловоз на споредни улици да видам дали се има муда и дали е свесен шо прави во моментот возачот.

На пешачки редовно загазувам-навлегувам кога сум во право.
Ако ми се залепи со браник на нога навлезен со колата во пешачки, застанувам и стојам пред него. Ми вика таксистот - шо е проблемот, не знам му викам, да ги прашаме полицаите? Јас тргсм и он трга со браникот до нога и пак застанувам и мава на кочница... Што си напнал му викам???!!!

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
« Одговори #11342 на: 01 Август 2017, 11:43:21 am »
Колкаво мажиште си на изглед? (Озбилно прашувам)
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5930
« Одговори #11343 на: 01 Август 2017, 11:47:03 am »
Ама се палите низ Гостивар на ваква сељачана а?

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #11344 на: 01 Август 2017, 11:51:05 am »
Не е @nikolaben од Гостивар. Јас сум, и тврдам дека вакви активности како на видеово наидуваат само, и само на пцуење, вреѓање, погрдни зборови од присутните пешаци. Колата е можда импресивно склопена, ама џабе кога само на омраза поттикнува ваквото правење галама во строг центар.

Отсутен NeVeNR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 984
« Одговори #11345 на: 01 Август 2017, 12:08:54 pm »
Инженерите во беемве уште не нашле решение за кожна папуча моуд на газење во рурални средини од земји во развој.
Зини да ти кажу.

Отсутен nikolaben

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 881
« Одговори #11346 на: 01 Август 2017, 13:33:58 pm »
Правен е муабет со луѓе од Гостивар и Тетово на оваа тема, колку ги мразат "швајцарците" тоа e нешто ненормално. А и со право, и јас не сакам некој да се чатали и да ми брчи  секој ден со кола, па макар и бугати нека е. Првиот пат кога му реков на газдата да ја турира за да го снимам рече не не гласна е многу, па помислив дека е 335ка некоја правена М3 оптик, и после 50тина метра вика ајде малце ке ја нагазам снимај, and it happened. Што се однесува до BMWто не вади некој добар звук ама па е многу гласен, i like it.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8945
  • Пичлеме
« Одговори #11347 на: 01 Август 2017, 14:10:33 pm »
ПРПОРЕШКА е називот за звукот кањас насело :)

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #11348 на: 01 Август 2017, 15:33:37 pm »
гу, па помислив дека е 335ка некоја правена М3 оптик, и после 50тина метра вика ајде малце ке ја нагазам снимај, and it happened.
Зашто мораше да трчаш по него како љангач ?

Отсутен nikolaben

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 881
« Одговори #11349 на: 01 Август 2017, 16:16:35 pm »
achtung, не те познавам лично и мислам дека не се изразуваш коректно. Како и да е ке ти дадам кратко објаснување. Имаше гужва и многу споро се движеше колата, со споро одење до него бев цело време. Имало случаи и кога сум трчал по коли со цел да фатам некоја сцена за која што сум мислел дека ќе ми направи гледаност на јутуб. Со јутубот заработувам пари па затоа и мислам дека вреди да се "улови" некој ѕвер.

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
« Одговори #11350 на: 01 Август 2017, 16:21:24 pm »
Правен е муабет со луѓе од Гостивар и Тетово на оваа тема, колку ги мразат "швајцарците" тоа e нешто ненормално. А и со право, и јас не сакам некој да се чатали и да ми брчи  секој ден со кола, па макар и бугати нека е. Првиот пат кога му реков на газдата да ја турира за да го снимам рече не не гласна е многу, па помислив дека е 335ка некоја правена М3 оптик, и после 50тина метра вика ајде малце ке ја нагазам снимај, and it happened. Што се однесува до BMWто не вади некој добар звук ама па е многу гласен, i like it.

Ете возачот фин да ти бил, сакал само услуга да му направи на nikolaben вие го заклавте :D Уствари nikolaben треба да ја срка лажичката он е крив :P

Се шалам ама се согласувам со останатите дека не е прифатливо да се оштетува слух, да се предизвикуваат срцеви удари или уплав кај луѓе заради клипче или мерак. И јас какав на оваа тема пред некој ден. Дај стварно олабавете со брмчење дагоееее, идете негде кај шо нема луѓе, автопат, планина, регионалнио' пат само немојте у населено место.

Прееска се разбрмче плава м6ка кабрио со златни бандажи (јбг) пред тутунски, тотално непотребно!

Пред 1 минута некој “јак“ моторџија распали пред зоил исто тотално непотребно, јер МОРА ДА ЗАКОЧИ ЗА 50 е*ани метри!

Во аЈродром редовно брмчи некој скутер со најодвратната резонанца на свет (ко тример за трева ама х10 погласно) и бидејки е спор мора да го слушаме 10мин дур се оддалечи. Тотално РЕТАРДИРАНО, зашто некој би сакал така да му брчи скутерот е енигма ама ете постои.

Се повеќе се надевам дека ќе се најде некоја диабола ко pirat да почне да ги симиња од мотор со лажичка/самострел и да ги вади од кола ко у ГТА, сеедно, само да престанат да брмчат јер полицијава ништо не превзема!

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #11351 на: 01 Август 2017, 16:22:18 pm »
Знам и све е ок ама да трчам по некој ропак тешко малце. Со самото тоа го јачаш да се глупира повеќе.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #11352 на: 01 Август 2017, 16:30:37 pm »

Ете возачот фин да ти бил, сакал само услуга да му направи на nikolaben вие го заклавте :D Уствари nikolaben треба да ја срка лажичката он е крив :P

Се шалам ама се согласувам со останатите дека не е прифатливо да се оштетува слух, да се предизвикуваат срцеви удари или уплав кај луѓе заради клипче или мерак. И јас какав на оваа тема пред некој ден. Дај стварно олабавете со брмчење дагоееее, идете негде кај шо нема луѓе, автопат, планина, регионалнио' пат само немојте у населено место.

Прееска се разбрмче плава м6ка кабрио со златни бандажи (јбг) пред тутунски, тотално непотребно!

Пред 1 минута некој “јак“ моторџија распали пред зоил исто тотално непотребно, јер МОРА ДА ЗАКОЧИ ЗА 50 е*ани метри!

Во аЈродром редовно брмчи некој скутер со најодвратната резонанца на свет (ко тример за трева ама х10 погласно) и бидејки е спор мора да го слушаме 10мин дур се оддалечи. Тотално РЕТАРДИРАНО, зашто некој би сакал така да му брчи скутерот е енигма ама ете постои.

Се повеќе се надевам дека ќе се најде некоја диабола ко pirat да почне да ги симиња од мотор со лажичка/самострел и да ги вади од кола ко у ГТА, сеедно, само да престанат да брмчат јер полицијава ништо не превзема!

Кој ве терал на булевар да живеете :P

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
« Одговори #11353 на: 01 Август 2017, 16:31:16 pm »

Кој ве терал на булевар да живеете :P
Не живееме на булевар.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #11354 на: 01 Август 2017, 16:35:23 pm »
Колкаво мажиште си на изглед? (Озбилно прашувам)
195цм, 115кг.
Не се работи за сила, дека ќе се тепам а постои веројатност и да го јадам ќотекот но, ме вади од такт...
« Последно менување: 01 Август 2017, 16:41:10 pm pirat_07 »