Се малтретирате само 
Правец БО-МИ... Пред да одам кај нив првпат - мене ми го центрираа воланот од тоа што забележа Мики, иако заборавив да им кажам (отидов за центрирање предница).
Јас не сум задоволен од бо-ми. Три пати се враќав кај нив. Кога ја однесов колато носеше на десно( менував повеќе работи на предницата) и ја средија, тргнав накај дома, почна да носи на лево. Се вратив, направија корекција, одеше право ама воланот не стоеше право. Се вратив и трет пат и као е сеа е таман. Ама не испадната така, сеа носи малку на десно и воланот е надесно, ако го држам право воланот оди право. И веќе беше касно да се враќам по 4ти пат, и оставив така. Малку е, не е страшно ама нервира.
Sent from my Xiaomi 15t using Tapatalk
Приметив на форумов многу ги фалат БоМи па сакам да споделам негативно искуство.
Отидов чисто на проверка на подвозје, по проверката ми рекоа треба да се сменат задните амортизери и добив понуда од 200е. Земав уште една понуда од друг сервис со TRW заден сет, 100е значи упола од нивната.
Чудно ми беше бидејќи колата си вози супер, нема скокање или да налегнува во кривини на поголема брзина па легнав да ги прегледам визуелно, амортизерите беа чисти без капка уље, а тој од БоМи со гледање од 1 минута на канал утврди дека се за мењање.
Следно ја однесов колата во ПСС на машините за тест на амортизери, предните 99% / задните на 97%. Контролорот вика амортизериве ти се супер, кој ти рекол дека се за промена? Да не му требале пари?

Сума сумару негативно искуство со БоМи, да те тераат да смениш исправен фабрички дел за да профитираат и тоа за х2 од цената.....
Инаку да, за центрирање секогаш одам во Мотоцентар, професионални и фер со цени, секогаш најнова опрема и искусни оперативци, често одат на обуки во странство.