Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1472447 пати)

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6190
  • 69
Јако....
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
многу вистинито...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен TheForce

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 546

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5299
  • VW Golf MK3 1.9 TDI

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34156
  • Таков е животот... јебига
That scrambled my brain  :o

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55051
  • Махер

Отсутен filipv

• Легенда
  • и сега?

Отсутен filipv

• Легенда
  • и сега?

Не сум 100% сигурен, 99% сум, и ставам иљада денари кладба со кој сака дека ова е превара и шоу за лекоумни, а и дека е у принцип невозможно да се пресади глава (ради продужениот мозок и кичмената мождина).

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Судот ангажирал вешти лица кои за конкретниов случај докажале дека аутизмот настанал како последица на ммр вакцината. Без оглед што конкретнава вакцина е делотворна, не е 100% безбедна за жал. Сепак треба да се почитува изборот на родителот, со тоа што тој ги сноси и евентуалните последици. Насилната кампања за вакцинација од страна на медицинарите ме потсеќа на периодот кога тврдеа дека имплантите за естетска хирургија се апсолутно безбедни.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
http://facebookreporter.org/2014/02/03/на-италијанском-суду-доказано-да-mmр-вак/

Тие интеракции се докажуваат во лабораторија, а не на суд.

ма немој... кој ти го кажа тоа? ако јас побарам оштета од тебе броена во милиони и ти ми речеш чекај сега, МОИТЕ ИСТОМИСЛЕНИЦИ да ти кажат дека не си во право... што ке правиш? ке им веруваш? ке се помириш со судбината дека се во право? не.. ке идеш на суд...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен filipv

• Легенда
  • и сега?
Судот ангажирал вешти лица кои за конкретниов случај докажале дека аутизмот настанал како последица на ммр вакцината.

глупости

да беше тоа навистина така ќе го имаше во сите стручни едиции на овој свет, а не само на дејли мејл и таму некои параноја сајтови

ма немој... кој ти го кажа тоа?

онак, глеј си таму бојлерите жифти све, не ми е денот денес

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
Судот ангажирал вешти лица кои за конкретниов случај докажале дека аутизмот настанал како последица на ммр вакцината.

глупости

да беше тоа навистина така ќе го имаше во сите стручни едиции на овој свет, а не само на дејли мејл и таму некои параноја сајтови

ма немој... кој ти го кажа тоа?

онак, глеј си таму бојлерите жифти све, не ми е денот денес

ме боли стапот што тебе не ти е денот... и мене не ми е, па не ти се обраќам така безобразно, припази на понашањето со мене... инаку имам право и слобода да си кажам свое мислење.

да.. на суд се докажува, а не во лабаротирја... издвоен случај, еден случај, една дешавка, поединачно, само еден пример... тоа на суд се докажува.. во лабараторија се докажува општо за сите, и секогаш пишува дек апостојат ИСКЛУЧОЦИ.. е тие исклучоци на суд...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk