Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1474780 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34157
  • Таков е животот... јебига
Штотуку хируршки ми извадија заб горна осмица. Тешка операција испадна мајку му, два саата скоро. 4 корења, свиткани како јадизи збрцани директно во череп.
Мала контузија на мозок заработив уште одозгора. Гадно искуство у пичку..... Сеа сум отечен цел, како The elephant man сум. Затоа не ме нервирајте денес, да не ми испопукаат 4-ве конци :D  8)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20700
Операција бе... А можело полесно и поелегантно да се реши...

::)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Штотуку хируршки ми извадија заб горна осмица. Тешка операција испадна мајку му, два саата скоро. 4 корења, свиткани како јадизи збрцани директно во череп.
Мала контузија на мозок заработив уште одозгора. Гадно искуство у пичку..... Сеа сум отечен цел, како The elephant man сум. Затоа не ме нервирајте денес, да не ми испопукаат 4-ве конци :D  8)

Не си требал!

Си требал со штемајз и камен, после дезинфекција со ракија, а на крај да плакнеш со чај. Ако вечерта малце те подзаболнуе, пак ракија, а може и врачот малце да ти мрмори со кандилото пред нос. Ко на времето! Пред медицината! Што им фалело тогаш бе?

А не тука да ги богатиш биг фарма, масоните и том круз.

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6676
Или кантарион ке ставаш на раната, како на кутре ке ти помине.

Присутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7437
Мала контузија на мозок заработив уште одозгора. Гадно искуство у пичку..... Сеа сум отечен цел, како The elephant man сум. Затоа не ме нервирајте денес, да не ми испопукаат 4-ве конци :D  8)

Wait, what ???  Јас вечер имам закажано, треба да ми вади долна 6ка. ;D  А и 8мицата ќе треба, пошто на косо растела... ќе биде урнебес значи ;D

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6676
Кај забар или забарка имаш закажано ? :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34157
  • Таков е животот... јебига
Мала контузија на мозок заработив уште одозгора. Гадно искуство у пичку..... Сеа сум отечен цел, како The elephant man сум. Затоа не ме нервирајте денес, да не ми испопукаат 4-ве конци :D  8)

Не си требал!

Си требал со штемајз и камен, после дезинфекција со ракија, а на крај да плакнеш со чај. Ако вечерта малце те подзаболнуе, пак ракија, а може и врачот малце да ти мрмори со кандилото пред нос. Ко на времето! Пред медицината! Што им фалело тогаш бе?

А не тука да ги богатиш биг фарма, масоните и том круз.

Хаха, ме изнасмеа бе да си ибеш и ме заеба. До сега не ме болеше, откако се изнасмеав почна да ме боли  :P

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Ебати медицината колку напреднала ... боље на бербер да беше - порано тие вадеа и заби :)

Отсутен filipv

• Легенда
  • и сега?
ако фатиш сепса или бактериска инфекција на раната и после 3 дена скинеш конци у страшни муки - јеби га, така сакал госпо, сигурно лани си грешел нешо

Отсутен velestrumf

• Легенда
Нема врска... Ќе прснеш малку екстракт од љутиче, коњско опавче и срамно влакно од девица, и готово! Good as new!
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен djidji

• Легенда
Кај бактериска инфекција у денешно време, еволутивно ги надминавме детските болести. Сега само Трамадол и биљбиљ си одма.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8784
  • Пичлеме
Кај ќе најди коњско опавче? :)

Отсутен filipv

• Легенда
  • и сега?
Сега само Трамадол и биљбиљ си одма.

:-X

Отсутен djidji

• Легенда

Отсутен velestrumf

• Легенда
Кај ќе најди коњско опавче? :)

За коњско опавче ќе се најде, него иди најди девица за срамно влакно да и’ збереш...