Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1808172 пати)

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Ух ама сте брзи :) ОК, сори фор дабл пост ;)

Отсутен Vasil

• Сениор
  • Пораки: 3759

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
Дали има некој пробано да капне хидроген 3 постотен медицински во уво поради затнување од створен чеп од ушната маст? Сигурно и памук има малку внатре од стапчето иако со влажно ги чистам. Знам дека не е препорачливо да се чистат на тој начин и ја пак у пичку матер  >:( Тапан ми се особено десното. Сум читал дека помага ама некако шубе ми е.

Знам што е лекот

Ама Не ми се матка сега по ушно на перење со шприц ми треба и упат... Ме интересира дали со хидрогенот можам да завршам работа...

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6213
  • 69
Немој да си играш да не направиш беља.
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55238
  • Махер
Оди на ушно не си играј, на приватно претрчај ако не ти се чека.

Отсутен Kozanostra

• Редовен
  • Пораки: 1903
  • Opel Astra 2.0 DI
Правев операција на заб  т.е на 2 наеднаш и денес сум како побркан отечен...... инаку не е така болно како што мислев се надевам се ќе биде во ред благодарност до тимот на Др Миле Камчев од Кавадарци .....

Отсутен Allexxander

• Сениор
Ќе одам на испирање батали хидрогенот :)
« Последно менување: 04 Септември 2014, 13:42:40 pm Allexxander »

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
So hidrogen moze da ti se desi otposle uvoto da pocne da stvara uste poveke usna kal. Odi nek te vidi nekoj so razbira,baba ti ostaj ja.
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Јас редовно со хидроген ги чистам без никакви последици.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3063
^Исто и јас порано додека тренирав. Пробај во Зегин има едни стапчиња специјални за чистење уши што горат и чистат ептен длабоко. Функционира како оџак. Околу 250 ден беа.

Отсутен Allexxander

• Сениор
Пошто вчера поручек не работеа никаде и немав ни упат, а 1500 денари не ми се даваа во Ремедика, не е ништо хитно, ги отнав со хидроген. Ама земав упат и после ќе одам на испирање и преглед за секој случај. Помага хидрогенот патем и доктори го препорачуваа,не се бабини деветини. Кога можат на бебиња да им тураат значи не е ништо страшно.

Отсутен Allexxander

• Сениор
Штотуку се вратив, ме средија :D Кога им влезе докторката со ова  ;D  Сеа као нов сум.

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7106
Ти шепкаше докторката на увце да видиш дали слушаш отпосле ? ;D

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.