Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1981608 пати)

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20397
Ако се вакцинираат прележани што се случува?
Во најлош случај автоимуна болест, која ке те мачи цел живот, а во најдобар случај ништо, ама нема докази.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

А аутизам?

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 9034
  • Возач без обзир. Безобзирен возач.
Ако се вакцинираат прележани што се случува?
Во најлош случај автоимуна болест, која ке те мачи цел живот, а во најдобар случај ништо, ама нема докази.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

А аутизам?

Тоа со аутизмот е тешка глупост, ама за автоимуните болести не е баш смешка...
Удрете кочница пред да се степате пак, снемав цицки :)
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
Сериозни нус здравствени појави може да се појават. Дали на дарт вејдер погоре му е смешно аутизам, автоимуна болест, обична болест или откажување на некој орган, зошто не е нормално долг период да имаш 9999999999999999999999 антитела, тоа ќе осетиме наредниве години кога ќе почнат луѓево да имаат 300 проблеми. Се надевам грешам, ама голем дел од докториве го посочуваат баш тоа. Така да на некој колку и да му е смешно, евентуални нус појави ќе се драматично страшни и жални.

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
Од промаја ќе им е за некоја година. Од вакцина првите 2/3 месеци ако нема нуспојави тоа е.

Отсутен Inter1

• Редовен
Ok. Hehence, se igra nekoja igra.

Се надевам дека ќе си во право. За општо добро. Сепак, засега ставовите и стравовите на докториве што излегуваат по тв ми се порелевантни.

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
Јас повеќе сум заинтересиран за докторите што ги правеле вакцините што имаат да кажат, овие кај нас чаеви и баење што препишуваат не ми се нешто многу релевантни.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34539
  • Таков е животот... јебига

Се надевам дека ќе си во право. За општо добро. Сепак, засега ставовите и стравовите на докториве што излегуваат по тв ми се порелевантни.
Мене не ми се баш. Тие некои од работите што ги кажуваат докторите по емисиите се нарачани.

Попорво би сносел ризик од нуспојави на вакцина отколку трајни доживотни оштетувања на мозок, бубрези, панкреас, џигер што ги предизвикува ковид кај голем процент од заболените.

Отсутен DarthJe5us

• Легенда

Мене не ми се баш. Тие некои од работите што ги кажуваат докторите по емисиите се нарачани.

Попорво би сносел ризик од нуспојави на вакцина отколку трајни доживотни оштетувања на мозок, бубрези, панкреас, џигер што ги предизвикува ковид кај голем процент од заболените.

ima nekoj plan ne znaes ti

Повеќето луѓе вкус, мирис немаат вратено. Година е скоро поминато огромен процент луѓе не можат 3 скали да качат. Ама може ќе имало нуспојави за 73 години.

Отсутен Inter1

• Редовен
Вие си знаете. Инаку на 73, 85 или 98 години, нус појавите се најмал проблем. Ама на 30-40... Како и да е, уште еднаш, вие си знаете.

А сега може некое хехенце пак, има некоја игра, план, течен чип, лупз цицки да пише зошто го мрзи да постира и така :)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22378
Сериозни нус здравствени појави може да се појават. Дали на дарт вејдер погоре му е смешно аутизам, автоимуна болест, обична болест или откажување на некој орган, зошто не е нормално долг период да имаш 9999999999999999999999 антитела, тоа ќе осетиме наредниве години кога ќе почнат луѓево да имаат 300 проблеми. Се надевам грешам, ама голем дел од докториве го посочуваат баш тоа. Така да на некој колку и да му е смешно, евентуални нус појави ќе се драматично страшни и жални.

Кога веќе го спомна Дарт Вејдар, имаме премногу Лук Скајвокери на тема медицина, а "Бога ми" и на тема  религија или спритуализам.

Не ми сметаат.
Напротив, симпатични ми се за читање.  :)

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
Овде има сериозни следбеници на Ендру Вејкфилд.

• Легенда
Јас сè уште сметам дека треба посебна тема за ковид-19, исто како што има посебна и за Рено-4, впрочем.

Добро е да си има подфорум за здравје, исто така е добро да се дискутира за ковид и Рено - без ралика што ги мразам и двете, не можам да ги негирам.

АМА, ајде. Време е... нѝ фали организација, маме ѝ ебавте на темава како Амди Бајрам на Македонија.

Присутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 6406
@loopz Имаш шамар место цице јадено во некое ренолче затоа ваков хејт :)))
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

• Легенда
@loopz Имаш шамар место цице јадено во некое ренолче затоа ваков хејт :)))

Не.
loopz ги сака девојките и девојките го сакаат loopz.

У СФРЈ, од друга страна, некои непожелни групации возеа ренолчиња. :)))

Него, сето тоа поминува.
Сè мине, само мојта глава не мине.

Тема за ковид или рено, ниту ти ниту некој друг уште нема почнато! :)

Присутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 6406
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html