Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1982838 пати)

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
@Roci ti si znaes za maticnion broj. Vozrasen si.

Inaku i ti da si ziv i zdrav :)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 45191
  • Il Moderatore
@Roci ti si znaes za maticnion broj. Vozrasen si.

Inaku i ti da si ziv i zdrav :)
Чекај да спукаме 2-3 брзи кредити прво на негово име, па после нека брише ;D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3919
Broj na licna karta? Adresa? Ako moze bez toa imam 5/6 maticni na prijateli da ti pustam da zemes i na nivno ime 😁

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55336
  • Махер
Roci е цар. Не победи сите. Крај.

Помини со восоче не заборавај! :)

Отсутен Inter1

• Редовен
Богами во 21ви век и на сите сигурносни укажувања да постираш матичен не да е цар, ИМПЕРАТОР :D

И ова не заслужува восок, туку керамичка заштита :D

Отсутен vlavot

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 352
Коа сме веќе кај вакцини бев можеби и еден од најпрвите во Мк што се вакцинираше, тогаш кога уште имаше скептицизам за вакцини и сите беа експерти, требаше да изумре еден тон народ за да ја сфатат пополека луѓето битноста и итноста за вакцинација.
А вака изгледа сертификатот после вакцинација

Sent from my iPhone using Tapatalk
“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.”

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10612
@Inter1 pobratim ziv i zdrav bio ti meni jos 100 godina
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Па ти убав си бил, шо се криеш толку време ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55336
  • Махер
Богами во 21ви век и на сите сигурносни укажувања да постираш матичен не да е цар, ИМПЕРАТОР :D

Филмои Амерички со соушл секјурити намбр. Кај нас секој втор ти го знае матичниот и онака.

Отсутен Mikius

• Легенда
Коа сме веќе кај вакцини бев можеби и еден од најпрвите во Мк што се вакцинираше, тогаш кога уште имаше скептицизам за вакцини и сите беа експерти, требаше да изумре еден тон народ за да ја сфатат пополека луѓето битноста и итноста за вакцинација.
А вака изгледа сертификатот после вакцинација
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ете ти влашко лоби, меѓу првите ;D

Отсутен Inter1

• Редовен

Филмои Амерички со соушл секјурити намбр. Кај нас секој втор ти го знае матичниот и онака.

Тогаш зошто не го постираш и ти бројот овде ако секој втор ти знае матичен?
Или џабе изгледа има закон за заштита на лични податоци?

Како и да е ако е за амерички филмови еве ти поговорка од таму better be safe than sorry. Сите вие сте возрасни, па си одговарате за постапките :)
Крајно и постирање на сертификати е крајно невкусно... Ама вие си знаете :) 

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3919
@Inter1 pobratim ti mnogu se plasis majka mu stara 😂 davaj slika od pezovkata ama komplet da ja vidam so se tablici so se 🤔

Отсутен Inter1

• Редовен
За среќа сончева недела е и тука завршува секој понатамошен разговор. Поздрав и се најдобро :) 

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 45191
  • Il Moderatore
Денес матичен, утре место на живеење, задутре број на пасош... Не е дека чоек треба да биде параноичен, ама малце внимание не е на одмет. Банки и број на гаќи ти знаат, па пак за секоја глупост ти ги бараат повторно и повторно истите податоци, ама сеа на цел интернет на ачик да им ги даеш, не мора баш...
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Marakana

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 886
Da ne baram nanazad nekolku strani, koj pisuvase dobil termin za drug grad nebitno posto ima takvi slucaji. Probaj prijavi se pak mozebi ovojpat ke dobies termin kade sto si pobaral (mesto). 
Za majka mi 4 pati pustav aplikacija za vo rumunska i zavcera zavrsivme rabota.
Taka da ako npr. ne ti se odi od kumanovo do ohrid pustaj pak, golem k .. ako propustis termin. Postarite sekako pak ke gi viknat
Коме је суђено да буде јебан, том гаће саме падају

Отсутен Mikius

• Легенда
А зошто 4 пати? Да фати маја?