Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1861338 пати)

Отсутен darkomic

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 382
Словенците не можат да ги убедат не пак нас ќе не убедат во исправноста на мерките од дебиливе. https://www.24ur.com/novice/slovenija/prvi-protestniki-ze-v-ljubljani-novi-protesti-pa-ze-popoldan.html

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10612
Имаш онлајн казина, мада не верувам дека авторо било кој момент помисли на ними :)
Затоа сме најзаболени.
Едит: лекариве ни историја гледаат, ни други моментални стања, што не ми изгледа да е нормално да третираш некој со бронхит, со шеќер и спортиста исто.
« Последно менување: 05 Ноември 2020, 21:34:57 pm Bicikle »

Отсутен Mikius

• Легенда
Џабе тресете зелени, се некој друг ви е виновен.

Еден пријател пред некој ден ги обвини "Стружаните" како летоска не почитувале никакви мерки и затоа сега сме ги имале овие бројки.
Кога му ја  оспорив тезата преку неколку примери, главен аргумент му беше дека сите истото го кажувале.

Ене ги и Словенците, сите таму кажуваат дека летоска Македонците не почитувале никакви мерки...

Отсутен Bicikle

• Легенда
so koj primeri? struga i ohrid stvarno ne se nosea maski, a ne ni imashe zakon. Ne deka brojkite se od pred  dva meseci, samo me interesita tvoto viduvanje.

Отсутен Mikius

• Легенда
Не Охриѓаните, туку стриктно "Стружаните".

Еден од примерите беше лично тој, бидејки додека јадеше бубрези маската му беше на тилот.

Мое видување е, тртни ја маската и додека спиеш, кљукај се со триста витамини и безбеден ќе бидеш ;D

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 9034
  • Возач без обзир. Безобзирен возач.
Тука ве чекав...

Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22292
Ко божем полицискиот час ги спречи дружбите, секоја вечер од 5 места ечеше музика, караоке, фрштеа скари итн.

Локдаун химната на моето маало...
Само фрунлих. 

Отсутен Kozanostra

• Редовен
  • Пораки: 1903
  • Opel Astra 2.0 DI
za temp, ne za miris  + да не ти слезит на плуќа. Не даваат туку така.

Pak mi e malce nelogicno.  Neli apeliraa da ne se pie antibiotik ako nema potreba odnosno da ne se pie preventivno nego samo po potreba?

Ако немаш потреба не треба да се пие сумамедот, јас кога кренав температура тогаш го уклучија  сумамедот некаде на 4-5 ден од заразата денес го пијам последната таблета од втората доза сумамед  (по 3 таблети во едно пакување има )

Отсутен Bicikle

• Легенда
Како врвиш друже ? Други симптоми освен темп. ? чим си 5 ти ден се надевам дека е прикрај заразата ?

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20377
Словенците не можат да ги убедат не пак нас ќе не убедат во исправноста на мерките од дебиливе. https://www.24ur.com/novice/slovenija/prvi-protestniki-ze-v-ljubljani-novi-protesti-pa-ze-popoldan.html

Имаше протести и во Франција, Шпанија и Италија.

Отсутен darkomic

• Јуниор
  • **

Имаше протести и во Франција, Шпанија и Италија.
И пак ќе има.

Отсутен darkomic

• Јуниор
  • **
Како Трамп го фати ковидот

Отсутен Power to the people

• Легенда
  • Пораки: 7259
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Додека ја чекав една флегма ваптека, 14 апој му даде Доксициклин антибиотици, 5 му беа препишани ама му даде аптекарот вишок „да му се најдат“. Гарант и таа по две денот лапаше после.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7247
Фармацевт со вечерна школа. Вируси со антибиотик ќе лечела.

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4091
  • MadaFunker
До луѓето е другари тоа е, еден куп луѓе има што имаат симптоми а шетаат низ град по цел ден. За жал поголемиот дел од народов во Македонија си мисли само за себе затоа и до ова дереџе сме дојдени.
New blood of old school