Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1615911 пати)

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
Ај ти не мрси муда, кога БТ беше конзулски град време отоманска, СК беше село уште.

Така да, имало некогаш скопјани во СК, денес загрозен вид се. Скопје ти е ко Њујорк од Алиеспресс. ;D

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8949
  • Пичлеме
Прочитав некаде заебанција:
„Денес Охрид е град на УНЕСКО колку што Битола е конзулски град, а Скопје метропола.“ ;D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224

Отсутен AngelSK

• Редовен
  • Пораки: 1880
После напливот на "скопјани" во Охрид, летната сезона во Охрид недела дена, после карантин.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11063
  • Ќybriт Pro Max
Еве ние скопјаните ја чекаме музиката за да свртиме оро

Се договоривме со охриѓаните околу да не се лапаме

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пичлеме
Толку ве мразат, што вид виделина фатиле фатиле сите ;D

Отсутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6436
На таква навала на луѓе без осет, и јас би си го преседел викендот дома.

Јас би се жртвувал и себе и три дена. Само немој случајно да сте си ускратиле некое задоволство.

Не дека ми е страв од вирусот. Скопјани пред сВе.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пичлеме
Нема потреба толку напаѓање на скопјани за нивното заминување во излетничките места. Јас сум сигурен дека се екстремно внимателни, не се во директни контакти со тамошните жители.
До директен контакт се доаѓа најчето по маркетите и рестораните, ама затоа што во четвртокот попладне рафтовите во маркетите низ Скопје беа испразнети скроз на скроз, јас сум сигурен дека заминале со полни коли со јадење и пиење, исто како за Грција секое лето, години наназад, со цел да се нема контакти со тамошните националистички ѓубриња по маркети и ресторани.
Така да, во ред е, можи да се олади на темата ;D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
Еве ние скопјаните ја чекаме музиката за да свртиме оро

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Се договоривме со охриѓаните околу да не се лапаме

Слично е и во Дојран.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Ете го предавникот ;D избега и не остави на цедило 3 дена по секој дожд да си ги гланцаме колите ;D

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore

Типов е кумановец, на Корона го фати крапов. Од брег го извлече, со трска. Најуспешно бегање од карантин што видов до сега!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5935
Машала се со маски наоколу..
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Си почитуваат луѓе, 2м минимално растојание, не се групираат, по дуќани само тетките што продаваат, маските под нос ги носат.
Инаку, најголем број „туристи“ се од куманово, штип, струмица, гевгелија... од ск само некој што има нешто свое, ама пак е полупразен Дојран. Не е драма.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Ништо не ми фалеше дома викендов...само заборавив кикирки да си купам.
А за Охрид би здувнал некој рандом некарантински и непразничен викенд како и по обичај...поготово кога Скопјево ќе почне да врие 40+.

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2735
  • Шалабајзер
Ништо не ми фалеше дома викендов...само заборавив кикирки да си купам.
А за Охрид би здувнал некој рандом некарантински и непразничен викенд како и по обичај...поготово кога Скопјево ќе почне да врие 40+.
ВикеТ летово пеколно ќе било

Sent from my iPhone XS using Tapatalk
No turbo, no fun :)