Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: AllMightyMe на 18 Февруари 2019, 07:41:02 am@Tischläufer Monday 7AM–7:30PMTuesday 7AM–7:30PMWednesday 7AM–7:30PMThursday 7AM–7:30PMFriday 7AM–7:30PMSaturday 8AM–2PMSunday ClosedПрашај си за анализите што планираш да ги правиш, не секаде ги прават џабе да не одишНа што тоа алудираш другарче?
@Tischläufer Monday 7AM–7:30PMTuesday 7AM–7:30PMWednesday 7AM–7:30PMThursday 7AM–7:30PMFriday 7AM–7:30PMSaturday 8AM–2PMSunday ClosedПрашај си за анализите што планираш да ги правиш, не секаде ги прават џабе да не одиш
@AllMightyMe , абе @DarthJe5us прашуваше за Авицена, не @Tischläufer
Пријатели беа да го вакцинираат детето во Солун. 45 Eur комплетен преглед и вакцина. Многу задоволни луѓево.
А истите вакцини да ги натераш тука да ги платат за иста сума...
Сите 38 повредени луѓе се првично примени во 8 ми септември. Сите до еден.Се преземале мерки за најлошо повредените, а оние во свесна состојба чекале и до 2 и пол часа.Зошто дел од нив не биле упатени во државна, Систина и слични не знам, а и небитно е веќе.Колегава си отиде...а беше примен во свесна состојба.Душа човек.
Цитат: Stratro на 18 Февруари 2019, 09:43:47 amСите 38 повредени луѓе се првично примени во 8 ми септември. Сите до еден.Се преземале мерки за најлошо повредените, а оние во свесна состојба чекале и до 2 и пол часа.Зошто дел од нив не биле упатени во државна, Систина и слични не знам, а и небитно е веќе.Колегава си отиде...а беше примен во свесна состојба.Душа човек.Лесна му земја...
Цитат: achtung на 18 Февруари 2019, 22:07:04 pmЦитат: Stratro на 18 Февруари 2019, 09:43:47 amСите 38 повредени луѓе се првично примени во 8 ми септември. Сите до еден.Се преземале мерки за најлошо повредените, а оние во свесна состојба чекале и до 2 и пол часа.Зошто дел од нив не биле упатени во државна, Систина и слични не знам, а и небитно е веќе.Колегава си отиде...а беше примен во свесна состојба.Душа човек.Лесна му земја...Никој нема да искритикува однос на лекарите, а слики како они дошле специјално на работа летаа на сите страни, што к*р не излезат сега и да признаат грешка и дека направиле хаос! Нека почива во мир.
Цитат: Mikius на 18 Февруари 2019, 20:03:09 pmА истите вакцини да ги натераш тука да ги платат за иста сума... Тука бесплатно ти следуваат.
Цитат: Simo - Carrier159 на 18 Февруари 2019, 20:06:00 pmЦитат: Mikius на 18 Февруари 2019, 20:03:09 pmА истите вакцини да ги натераш тука да ги платат за иста сума... Тука бесплатно ти следуваат.Ама како може да се исти ако се бесплатни, а ако мора да се плаќаат тогаш не чини стејто, пртседатело, итн.
A kaj nas?E ne sme ni kraj.mesec,nisto nema na recept. Dihtung aj shto necinat komunjarive, ama i drugive ne se neshto poarni.
Цитат: Mikius на 18 Февруари 2019, 22:42:00 pmЦитат: Simo - Carrier159 на 18 Февруари 2019, 20:06:00 pmЦитат: Mikius на 18 Февруари 2019, 20:03:09 pmА истите вакцини да ги натераш тука да ги платат за иста сума... Тука бесплатно ти следуваат.Ама како може да се исти ако се бесплатни, а ако мора да се плаќаат тогаш не чини стејто, пртседатело, итн.Во Солун ваkцините се од Merck