Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Deno на 09 Мај 2017, 22:41:50 pmЦитат: Power to the people на 09 Мај 2017, 09:52:29 amех, дека така рече се на раце ќе напрам, кај ти се давам Сега го стигнавте тој вицот за Македонецот што се фрла од авионот. Туку да ми каже некој колку пари е квадрат кошулица за изолација на под?И како оди постапката. Знам дека се ставаше стиропор и врз него тенок слој малтер...Стиродур па најлон па мрежа па малтер. Колку тенок ќе е малтерот ќе решат мајсторите одкога ќе нивелираат, не може да е така тенок. Измери си за под (ламинат / таркет / паркет) за да не сечеш врати одпосле или да ги правиш пониски вратите, не знам во која фаза си, нова куќа или реновираш.
Цитат: Power to the people на 09 Мај 2017, 09:52:29 amех, дека така рече се на раце ќе напрам, кај ти се давам Сега го стигнавте тој вицот за Македонецот што се фрла од авионот. Туку да ми каже некој колку пари е квадрат кошулица за изолација на под?И како оди постапката. Знам дека се ставаше стиропор и врз него тенок слој малтер...
ех, дека така рече се на раце ќе напрам, кај ти се давам
Замисли да си кола и да ти вградат плин
И дали може и во гаража која ми е во куќата да ставам кошулица и врз неа плочки?
Ми треба лимар (за олуци) во Кочани да не знае некој да ми дадете контакт
Кровот ќе доживее реновирање и мали измени. Ќе го патосирам, фолија штафни, летви и лим.Кажувајте каков лим да барам и колку оди квадрат ?почнав со бутање на последната соба со малтер и трска.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)ѓубре колку сакаш.