Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: AUUU на 18 Јуни 2014, 11:47:23 amДали некој знае како да ги избркам/уништам црвите во дрвени скали?Пробав со керозин ама сеуште грицкаат, се слуша навечер, а ако подолго време нема двишење во куќата наоѓам купче пилевина на долното скалило.Се налеваат со Фентин во спреј, па се затвараат дупките со восок, за да не испари Фентинот, и за два дена ги решаваш.Фентинот е производ на Белинка Словенија,
Дали некој знае како да ги избркам/уништам црвите во дрвени скали?Пробав со керозин ама сеуште грицкаат, се слуша навечер, а ако подолго време нема двишење во куќата наоѓам купче пилевина на долното скалило.
decki, aj info za onie koi ja pominale nasata prekrasna administracija...kolku vreme se ceka po redoven pat bez da brkam vrski za priklucok na voda i kolku cinii kolku vreme se ceka po redoven pat bez da brkam vrski za priklucok na struja i kolku cini....odnapred blagodaram
ne me razbiras iam plac koj sto ima asfalt niz koj pominuva voda i kanalizacija i imam bandera so struja na placot neam nisto i me interesira kolku ke mi baraat za priklucoci