Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дали некој има местено нов ламинат врз стариот? Дали е подобро или скроз на ново?Сакам да ја сменам бојата во посветла затоа ми е.
Имаш подлоги за ламинат од 0,5 цм, не ми текнува како се викаат, имаат термоакусточна особина и се нагмечуваат, односно пеглаат нерамнини до 0,3 мм.Ги гледав во Бриколаж, сина боја се таблите.На времето од глупиот филц се ставаше
Цитат: Mikius на 30 Јануари 2022, 16:00:09 pmИмаш подлоги за ламинат од 0,5 цм, не ми текнува како се викаат, имаат термоакусточна особина и се нагмечуваат, односно пеглаат нерамнини до 0,3 мм.Ги гледав во Бриколаж, сина боја се таблите.На времето од глупиот филц се ставаше Ова?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: AlexAl1en на 30 Јануари 2022, 17:30:13 pmЦитат: Mikius на 30 Јануари 2022, 16:00:09 pmИмаш подлоги за ламинат од 0,5 цм, не ми текнува како се викаат, имаат термоакусточна особина и се нагмечуваат, односно пеглаат нерамнини до 0,3 мм.Ги гледав во Бриколаж, сина боја се таблите.На времето од глупиот филц се ставаше Ова?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ова ми личи на филц некој ваљда подебел.Во Бриколаж се во вид на табли, мислам 120х50, материјалот е покрут за да би бил мотан во ролна.Ако згазиш на него, или поставиш колено се нагмечува и враќање нема.