Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Неможе индикаторче со лед. Осим! Ако га не замастимо! Односно со Dimmable LED можно е да функционира.
Дечки, се спремам за реновирање, горе доле имам/најдов мајстори за се, уште паркетар ми треба.Да дадете контакт или да препорачате некој паркетар, да го пререди истиот паркет, иструга и излакира ми треба.
Цитат: kalimero на 16 Октомври 2020, 11:38:34 amДечки, се спремам за реновирање, горе доле имам/најдов мајстори за се, уште паркетар ми треба.Да дадете контакт или да препорачате некој паркетар, да го пререди истиот паркет, иструга и излакира ми треба.Јас работам со тоа али само низ Кичево и околниве градови.. Од кај си ? имам пријатели што работат со тоа низ мк па би можел да ти препорачам некој..
Дали некој има разгледувано вентилатори за у wc. Овој што го имам некој LAAWA приметив дека под мене ако комшиката готви и бидејки тој вентилатор и оној од кујна се на иста цевка врзани, во wc-то се создава миризба кога мојот вентилатор не е вклучен. Претпоставувам дека ми треба One Way вентилатор. Ако некој има некое решение па и нов вентилатор нека предложи за да го решам проблемов..
Цитат: antibiotic1 на 19 Октомври 2020, 14:15:44 pmДали некој има разгледувано вентилатори за у wc. Овој што го имам некој LAAWA приметив дека под мене ако комшиката готви и бидејки тој вентилатор и оној од кујна се на иста цевка врзани, во wc-то се создава миризба кога мојот вентилатор не е вклучен. Претпоставувам дека ми треба One Way вентилатор. Ако некој има некое решение па и нов вентилатор нека предложи за да го решам проблемов..Имаш клапни кои се зарвараат кога не дува твојот вентилатор. Побарај.
Ima so klapna ama ne e toa toa, go imame istiot problem kako tebe. Go resivme so mokjen ventilator go vklucuvame koga mirisa, kukaat drugite komsii deka mirisa ama sto da se pravi koga so slepec nemozes da se razberes kade se vrzuvaSent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk