Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Знам, ќе му направам корито со решетка и потоа да префлува во него водата, земјата ќе ја собирам со шпакла, мистрија. Не би требало да се исуши, пошто често се користи цревото, дали кола, точак или општо за се ќе мијам таму и ќе оди вканализација.А какво треба отворен сум за сугестии, ме интересира не знам. Ако е многу скапо за мала работа нема да се земи во предвид.
Mалку тешко ми е да ја замислам твојата изведба, јас вака планирав:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Има некој купено мебел од Мондиви? Како е задоволен?Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
Дечки, препорачајте некој добар мајстор што работи со камен,Во план е да се прави еден ѕид на село, па да излезе убаво
Цитат: Power to the people на 09 Април 2020, 10:20:20 amMалку тешко ми е да ја замислам твојата изведба, јас вака планирав:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Pisi ako sakas poraka, ke ti kazam careOva e top sifon za kupatilo, ke ti se skrsi mnogu brzo
Цитат: Leonid на 09 Април 2020, 13:53:51 pmЦитат: Power to the people на 09 Април 2020, 10:20:20 amMалку тешко ми е да ја замислам твојата изведба, јас вака планирав:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Pisi ako sakas poraka, ke ti kazam careOva e top sifon za kupatilo, ke ti se skrsi mnogu brzoОбично не газиме воопшто во тој дел, па и да згазни мислам дека ќе издржи еден човек.Направено пред некој ден, уште да се поврзи на одвод, сифонот е Ф50 и ќе се тера со таква канализациска цевка до крај.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)