Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2910459 пати)

Отсутен Стефан_Т

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 222
Ја извозев илинденска со 8ми септември, од контроли нема К, али затоа има дегенерици што мислат дека илинденска е еднонасочна тркачка патека. После влада ме претица ауди а6ка и дегенерикот што го реков со мат сеат ибица, од фонтана до зоолошка си го извозе у спротивна насока со 130 сигурно, сеатот прелеѕа на црвено, ауфито застана ли ипак на црвено пројде, ги стигнв на семафорот кај мида да го видам изродот а он не постар од мене и си викам, мене ли ми јаде трици мајка ми за моето возење?! Ќе чекам да го видам тоа сеатчето по портали пеплосано, само да нема други коли...

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9230
Еден идиот на кривина 180 степени накај Пантелејмон со мецедес ми влезе со цела кола во лента одбај избегнавме директен судар.

Типот беше Перо келнерот од Ганза. Уште се смее и си отиде не ни отвори прозор да каже извини. Дебил

Отсутен goki

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 171
Кој морон треба да си, за да на оние семафорчиња према  Стража возиш на црвено и тие од другата страна да стојат. (Погоди ја марката на возилото. ;D)
"Every time I press one of these black controls, labelled in black on a black background, a little black light lights up black to let me know I've done it."

Присутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Ford.

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Audi.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Присутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Рено.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Vw

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
Тоа место си држи гољф

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Четворка со ќумур стакла. :D

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
И бројаница околу мењачот

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
Фолксваген или Ауди.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Отсутен goki

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 171
Нормално , Ауди струшки таблици па по него и едно пежолче тетовски таблици.
"Every time I press one of these black controls, labelled in black on a black background, a little black light lights up black to let me know I've done it."

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44370
  • Il Moderatore
Аудија парче направија со претицање на застојана колона пред граничен премин Дојран/Дојрани. од 20 идиоти, 15-16 беа со ауди.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Али имаат најбољи ентериер...

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44370
  • Il Moderatore
Џабе ентериер, коа апостолки и боролетки на нозе.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.