Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2908869 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore

redeco ne merka :D , zema merka i ja raboti , ili si produzue... neise fala druze za prevodot, gospod zdravje da ti dae, i nesto u cash € ...

абе како функционираш во животов без да знаеш да пишуваш?
Ја сакам да научам да пишувам ко @RedEco ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
@Simo - Carrier159  :D ke ti ja odzemat moderatorskata licencata druzee

redeco ne merka :D , zema merka i ja raboti , ili si produzue... neise fala druze za prevodot, gospod zdravje da ti dae, i nesto u cash € ...

абе како функционираш во животов без да знаеш да пишуваш?
oo odlicno funkcioniram brat , fala na pitanjee :P
« Последно менување: 21 Јуни 2017, 18:49:18 pm RedEco »
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Метак у чело. Нема ама.

http://faktor.mk/video-malogragjanska-svest-na-delo-skopski-taksist-otstrani-zashtiten-stolb-za-da-si-se-parkira

(ВИДЕО)
МАЛОГРАЃАНСКА СВЕСТ НА ДЕЛО: Скопски таксист отстрани заштитен столб за да си се паркира

http://www.time.mk/c/1f1459a2d6/foto-vrateni-se-zastitnite-stolpcinja-koi-bea-otsraneti-pred-trgovski-centar-vero.html
https://www.facebook.com/dalibor.a.jovanov/videos/1468520689858536/

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Утре пратеник ќе стане....и на ТВ дуели ќе ти расправа за флоскули.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Де бре, кај нас првиот ешалон на политичката елита направи криминал од размер 1.000.000.000.0000 (со букви: еден трилион) пати поголем од овој, па сеуште нема ниедно судење ни пресуда, а овај сакаш веднаш да го осудиш со смртна казна.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
Мора да се почне од некаде :D
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Хмм. Да се казни некој битен фактор, ние ко пилци на дожд ќе ќутиме и ќе си поштуеме закон и ред. Инаку ова било применето од полковник или што ти знам што у касарна, ги терал десетарите да ја метат цела касрна со метли, Кичево, кај што се одржуваат трки. Војничината по автоматизам поминувале зад ними со четки за заби. Не буквално али метафорично. Така барем кажуваат тие што служеле војска тамо.
Може држи вода теоријата....

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2653
Пред малку на релација Струмица - Штип и обратно: на одење натоварен камион со свашта, одеднаш стиска гас и од приколка му летнува даска метар на метар, арно имаше простор се истранивме во левата лента. Или ќе ја назгазневме па ќе летаа гуми од колата (мислам дека имаше и шајки и друго нешто ковано на неа) или ќе ни паднеше на хауба.
На враќање: еден од спротива со мерцедес џип, претицува колона возила па ајде кочи нагло и бегај десно. Тој си вози по сред линија и во последен момент му текна да оде десно оти партал ќе станеше. Срце ми застана. Ова нај критичмо инаку цело време некој претицаше на полна, ем гужва беше ем возат како будали.
3 полициски патроли поминавме. Лед не ги леде, си се ладат во кола. Море ееј треба со снајпер да чекаат. Такво стресно возење одамна не сум доживеал.  :-X >:(

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
Треба да се направи студија која ја поврзува деградацијата на општеството со деградацијата на возачката култура.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Вчеравечер дур ја чекав жена ми, по уливана кај кузнам во рок од 10 минс двајца прелетаа на црвено. На ќошот од раскрсницата имаше полиција. Ич ништо не изреагираа.

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Деградацијата ја направија оние што 10 години наназад кинеа казни и имаа „братучеди“ во суд и во полиција. Башка што створија страв кај џандариве дека секој еден е газда на државава.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9228
иначе пред тие 10 години бевме на ниво на Германија со возачка култура..

и кинење казна беше невозможно

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
Вчеравечер дур ја чекав жена ми, по уливана кај кузнам во рок од 10 минс двајца прелетаа на црвено. На ќошот од раскрсницата имаше полиција. Ич ништо не изреагираа.

Ако за тоа не реагираат, слободно нека ја остават значката во станица.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Цела недела одам лабаво на работа без аритмии, а и гаражава е попразна едно 4 -5 спрата.
Изгледа се подиспразни градов, иако сабајлево една позади друга видов SТ,GE, BE и  KU таблици.

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
иначе пред тие 10 години бевме на ниво на Германија со возачка култура..

и кинење казна беше невозможно

Пред 10 години немаше факинг секој втор Ауди и Пасат и други коли за иживљавање.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.