Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2720972 пати)

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8159
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Ама ти изгледа пишуваш додека возиш мотор?

Отсутен TheHeatIsOn

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 515
Deko I od mene imas pijacka, znaci do Sega dve se, se nadevam ke se najde nekoj za treta. Samo NAFTA ke treba Sam da stavis vo golfot do SK, ama malku trosi TDI zakon. Pozzzzzzzzzzzzzzz

Отсутен eko13

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 70
abe ne e normalno vova so se slucuva oda sabajle i mi vika 200 era kazna za zataen danok koj ke gi slusa doma sea tato i mama bas pred odmor 100 evra ako plata za edna nedela voa nema prada luge ne znaM po nervozen ne sum bil vas ve kaznija li mi vika toj vraboteniot pola maedonija e kazneta abe ja mu vikam spomenici li ke vi plakam kaj na baba lani 500 evra go plativme od mermer cel sea i za skopje spomenicite i da vi davam pari voa ne e drzava ne e fer 200 evra pred odmor da me kaznat nema pravda. pozz izvinete rekov ne pisuvam ama neznam na kogo da se pozalam. pozdrav

Друже поштено го истрола форумов....за 100 ЕУР казна се изнаплака ама битно сите пораки ти се напишани од SM-G925F - Samsung Galaxy S6 edge.

Поздрав

Отсутен deko4ever

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 96
  • сите имаме право на свое мислење 1,9тди ЗАКОН
Ne sme poveke prijatrli. Pozz deko

Отсутен TheHeatIsOn

• Јуниор
  • **
Deko, nikoj nesmee da te izbrka, ke sredime so mito  @Zerosignal.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5086
јас 10 долара че даам на зеро мито...

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6297
Ај нека пише газдата на форумов.. :D

Отсутен pirat_07

• Легенда
Газда, куде си бре?

Газда спрема ги слике са собира. Ќе се јави покасно он.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
eko vidi da ti kazma ja tebe ne rekov deka nemam pari ja ama so roditelite ziveam i oni mi davaat i ti telefonot mi e od niv kupen sega pred 2 nedeli na staro oti mu pomagav narabota i ne gledam sto e cudno da ima nekoj telefon i da mu stigne kazna oti kaznata ne e za telefonot i ne placam jas samo mi e krivo oti mi stigna kazna. tato vozi audi ama ne mi dava da go dopram osven golfot i motorceto nisto drugo i ne gledam sto ima toa vrska a i toa trol ne znam so vi e ama mislam deka e covek sto si igra so drugi i ne sum takov da znaete mnogu dobro dete sum ke se zapoznaeme ke vidis. pak ke recam eve ako ne sakate da idam na forumov neka pise gazdata i ne idam a ti ne mozes da me izbrkas oti si kako mene obicen covek i imas pomalki mislenja i od mene. pozz

какво бркање бе... нема да се деси тоа, можда бан, ама бркање не... и дај тури слика да те видиме кој си.. ние си се знаеме, тука ама тебе не те знаеме...

позз...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Убаво го прочитав постот, онака смирено и лагано ;) али ете едноставно сакав да ти реплицирам, и да си кажам дека во секое правило има и исклучок, иако ти тоа веќе го знаеш, бидејќи си ме видел како возам, али некои останати, како што забележав низ темава си го држат ставот дека женските (жените) се лоши возачи, па сакав да ги демантирам, а твојот пост ми се виде најсоодветен да го цитирам, бидејќи имаше најмногу опишано ситуации како возат (најчесто) женските.
Тоа беше се'.
Поздрав друже :)

абе лепото... на собиров мислев ќе те видам... а со мотор бев отиден... :) се пиша дека ке идеш... ;)

п.с. морав дабл пост.. објасниво е нели? недај боже да се измешаат мислите од двата цитати... ;)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16741
  • Keep it 100
Што ќе ти е слика бе, да не планираш да го муваш? ;D

Отсутен TheHeatIsOn

• Јуниор
  • **
Od Golfot mislese, 1,9 TDI Zakon :)

Отсутен Lancerka

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 303
абе лепото... на собиров мислев ќе те видам... а со мотор бев отиден... :) се пиша дека ке идеш... ;)

п.с. морав дабл пост.. објасниво е нели? недај боже да се измешаат мислите од двата цитати... ;)
Точно, се пишав дека ќе идам, и ќе идев обавезно, али ми испадна друг план, со друштвото се договаравме оддамна да се собереме кај мене на викендица во Волково, али никако неможевме да се погодиме и собереме сите, кој на работа, кој со обврски, ... и во неделата конечно успеавме да се организираме и да сме сите слободни за да се собереме кај мене, и тоа беше причината поради која што не дојдов на собирот.

Баже ја знае целата ситуација, со него се договарав јас заедно да идеме, и сабајлето недела морав да откажам дружба со вас, ради ова погоре.

И баш ми е криво што не дојдов, плус ти со моторот си бил, а се договаравме уште од порано дека ќе ме возиш на моторот :D
Ништо здравје, наредна не испуштам, што и да биде, се' откажувам останато, и доаѓам на собир обавезно.

Пс. во Чилин ако се собирате во понеделник, ако сум слободна веројатно ќе ви пројдам ;)

И за крај, да не бидам сосема оф-топик, ме нервира кога на Партизанска на мое зелено (за автомобилите), а црвено за пешаците, си проаѓаат улица, и онака лежерно, ко да не постои семафор, битно на пешачки си се' луѓето и мислат дека ја имаат целата слобода така да си преминуваат улица ... незнам шта речи.

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6688
И за крај, да не бидам сосема оф-топик, ме нервира кога на Партизанска на мое зелено (за автомобилите), а црвено за пешаците, си проаѓаат улица, и онака лежерно, ко да не постои семафор, битно на пешачки си се' луѓето и мислат дека ја имаат целата слобода така да си преминуваат улица ... незнам шта речи.

Пиши ја ситуацијава на ѕидот на сообракајниот срам и да видиш како Киро Велковски ке ти објаснува дека должна си да застанеш и пропушташ пешаци се додека поминуваат, без разлика што на нив им е црвено, на колите зелено.

Отсутен pirat_07

• Легенда
Газиш џупски на свирката и ги вадиш од кожа.

Вчера пандофли на црвено поминуваат па нејќе да застане на пешачки и и завлегов. Сега стока таксист пак ме изнервира, дреме на пешачки и поминувам и му тропам на хауба па врата отвара, нешто не ќе му беше јасно. Толку стока на едно место... Уште се чудам.