Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2718465 пати)

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5085
Треба некоја бесна свирка на воздух ко од воз па да биде посеруење да видиме друг пат дал ќе помине на црвено.

Отсутен Passat3B

• Редовен
  • Пораки: 1726
Мене ме нервираат „фраери“ со ненаштелувани светла (ксенон  :-X) и се лепат на браник, посебно ме изнервира еден дебил со opel ascona на Валандовско брдо, ми се лепеше на браник по кривини. Фино лепо му пуштив задни магленки па цело време кутриот ми блендираше, на една кривина се истргнав од патот и намалив да ме помине и возев со долги светла да види како е  ;D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
Едино повеќе ме нервираат оние без светла..

Отсутен Passat3B

• Редовен
  • Пораки: 1726
Или со едно светло на кое му работи само долго, другото позиција  ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55054
  • Махер
Ќељав Киру бољго куро.

Работава, ногу мее тешко.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7440

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55054
  • Махер
Сезона мора малце да се растерети. Само требало за сите товарни возила, а а само над 15 тони. Особено на оние за дрва...

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43943
  • Il Moderatore
Сезона мора малце да се растерети. Само требало за сите товарни возила, а а само над 15 тони. Особено на оние за дрва...
Тие дрварите спаѓаат овде:
Цитат
На магистралниот пат А2 делница: Скопје-Охрид-Скопје се забранува движење на тешки товарни возила чија вкупна маса преминува 7,5 тони за време на викендите, и тоа во петок од 15 до 22 часот, сабота од 7 до 12 и од 18 до 24 часот и недела од 7 до 22 часот.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34161
  • Таков е животот... јебига
Фала богу нешто паметно. Изглеа директорот е негде на Мауи на одмор па чиракот дошол до збор конечно.

Отсутен vele85

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 590
Одг:
« Одговори #13179 на: 01 Јули 2016, 19:20:00 pm »
Си ја попив денеска кај каменоломите накај стража

FCB

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6297
Мене завчера тука ме застанаа.. Све живо и диво ми прегледа.. На крај ми вика првата помош не ти е комплетна, немаш игли доволно (facepalm).. Па ај ме пушти некако на крај..

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Одг:
« Одговори #13181 на: 01 Јули 2016, 20:13:26 pm »
Забраната е како и секое лето уназад 3-4 години.

Отсутен Влатко К.

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 446
Камикази на Кичево Охрид и обратно.
Во другата тема некој напиша дека таму секоја грешка е самоубиство, ама, не, бре, мајсторе, претекнува колона возејќи наспроти колона, истружив и плочки и дискови од кочење, му блендирам на еден со фиеста, со гест "имаш ли памет бе?",  ми враќа као "шо е проблемов?"... сизнапраивме муабет на две метри далеку од смрт.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Забраната е како и секое лето уназад 3-4 години.
и поише... ама ок, ги нервира тоа, и темата е за тоа, иако е и поише од логично... многу е интересно колона од 250 коли, возат позади камион на дтража кој "брефта" со смрдљавини од дизел полурастропана машина, притоа возејки едвај 30, а ебената улица е кривурака, полна линија цело време, да не прајме муабет колку е фрекфентно од другата страна... е тука улетуваат и камиказите што се замишљаат за спортски возачи, а возилата им се нај брзи и имаат оклоп притоа цело време сеејки потенцијална смрт околу себе на сите...

ете, мене ме нервира зонското и поц, ама тоа е тоа....
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
Ах...што све мене денес ми се деси....ај да не почињам..касно е.